OVAKO DANAS IZGLEDA BIVŠI MUŽ SANJE MARINKOVIĆ: Razvod ga BAŠ promenio FOTO
Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin, Foto: Marina Lopičić

promenio se

OVAKO DANAS IZGLEDA BIVŠI MUŽ SANJE MARINKOVIĆ: Razvod ga BAŠ promenio FOTO

Bivši muž Sanje Marinković drastično promenio izgled.

Objavljeno:

Aleksandar Uhrin prava je enigma za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent i deset godina proveo u braku sa jednom od najlepših voditeljki, bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda.

Uhrin vešto izbegava javne događaje, nikada nije davao intervjue niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kad je poneo titulu "bivši muž Sanje Marinković" odbio je da daje bilo kakve izjave za medije.

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - otkrila je jednom prilikom Sanja.

Bivši muž Sanje Marinković
Bivši muž Sanje Marinkovićfoto: Printscreen/aleksandaruhrin/instagram

Jedine fotografije na kojima smo mogli da vidimo Aleksandra bile su one sa venčanja, koje Sanja i on napravili u limuzini na putu do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Bivši muž Sanje Marinković dosta se promenio. Smršao je, osedeo i, mada je Sanja uvek govorila da vodi zdrav život, na retkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama neizbežna je cigareta u ustima.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.