NOLE UHVAĆEN U ZAGRLJAJU FATALNE BRINETE: Ko je zanosna lepotica koju ovako PRISNO grli? FOTO
Jelena i Novak Đoković, Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

ODNOS

NOLE UHVAĆEN U ZAGRLJAJU FATALNE BRINETE: Ko je zanosna lepotica koju ovako PRISNO grli? FOTO

Razvod Novaka i Jelene Đoković ponovo je tema

Objavljeno:

Razvod Novaka i Jelene Đoković često je tema domaćih medija, bilo da je reč o neraščišćenim računima sa svekrvom ili aferama koje neretko prate Novakovo ime.

Sada je ponovo reč o nagađinjama o odnosu emotivnih partnera, nakon što je poznata manekenka iz Dubaija objavila fotografije sa Novakom.

- Bilo je divno ponovo se družiti sa najboljim teniserom na svetu - napisala je ona.

Još jedna u nizu prelepih obožavateljki najboljeg tenisera sveta objavila je fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni i navela mnoge da još jednom komentarišu razvod i brak Novaka i Jelene Đoković.

Međutim, baš kao i do sada skladni par, naviknut da se nosi sa govorkanjima o njihovom odnosu, nastavio je svoju ljubav.

Nole je spakovao kofere i doputovao u Srbiju, u zagrljaj svoje voljene supruge, koja uprkos brojnim fotografijama, napisima i govorkanjima nikada nije posumnjala u Novakovu ljubav.

Da je razvod Novaka i Jelene Đoković daleko i da su njih dvoje nikad srećniji govori i činjenica da su "Dan žena" proveli u društvu čitave porodice, uz romantične balade Crvene jabuke.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.