POTVĐENA OPTUŽNICA PROTIV SEVERINE: Pevačica može da ZAVRŠI iza REŠETAKA?
Severina Vučković, Foto: Nebojša Mandić

detalji

POTVĐENA OPTUŽNICA PROTIV SEVERINE: Pevačica može da ZAVRŠI iza REŠETAKA?

Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u septembru 2022. nakon sednice optužnog veća.

Objavljeno:

Na zagrebačkom Opšinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Opšinskog državnog odvetništva protiv pevačice Severine Vučković (50) za nametljivo ponašanje. Prema optužnici, pevačica je izazvala teskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše upravnice Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno delo nametljivog ponašanja preti do godinu dana zatvora.

Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u septembru 2022. nakon sednice optužnog veća.

- Ne bih mogla da odgovorim na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam - rekla nam je Severinina advokat Jasminka Biloš.

Severina
foto: Beta Damir Sencar

Zasad ostaje nepoznato ko će zastupati pevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Kaznenom sudu, nakon što joj je advokat Mate Matić otkazao saradnju prošle godine posle sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

Severina je, kako je pisao Nacional u oktobar 2021, u danima i nedeljama uoči i nakon velikog preokreta koji se dogodio kad joj je Županijski sud u Splitu 30. avgusta 2020. vratio starateljstvo, odnosno da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola sa ocem Milanom Popovićem, a ne kao do tada - da će živeti s ocem, a da ga majka može viđati samo u određenim terminima, slala poruke i direktorki detetove škole Ljiljani Klinger.

severina
foto: prentscreen/instagram/severina

Nacional je tad objavio sadržaj poruka pevačice upravnici škole koje su, između ostalog, glasile:

- Zadavila bih te rukama, babo. Sedit ćeš i drhtat krivonoga, jedva čekam da te uhapse. Ti si bagra.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.