ŠOKANTNO OTKRIĆE KOJE JE UZDRMALO BALKAN! Ava Karabatić otkrila da je poznati sportista pokušao da je SILUJE!
Foto: Petar Lazović

Užas

ŠOKANTNO OTKRIĆE KOJE JE UZDRMALO BALKAN! Ava Karabatić otkrila da je poznati sportista pokušao da je SILUJE!

Rijaliti zvezda Ava Karabatić je posle mnogobrojnih profesija u kojima je probala da se ostvari rešila da se oproba i kao književnica, te je napisala knjigu koja će šokirati čitav Balkan
Objavljeno:

Ava u svojoj prvoj knjizi, „Ja, nomad”, otkriva, između ostalog, da je zamalo bila žrtva silovanja i da je vodila ljubav u zatvorskoj ćeliji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Marina Lopicic

- Avina prva knjiga će sve čitaoce ostaviti u šoku. Reč je o autobiografiji, u kojoj otkriva šokantne događaje iz svog privatnog života. Najintrigantniji delovi Avine knjige su oni u kojima priznaje da ju je jedan poznati sportista napastvovao na putu za Crnu Goru. Ona je dramatično opisala do detalja ovaj pokušaj silovanja, ali i seksualni čin sa zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji. Ava otkriva i zašto dve godine nije vodila ljubav, kada je i sa kim je izgubila nevinost, kakva je sve razočaranja doživela u ljubavi, kao i to kako ju je misica na jednom izboru lepote dovela u ekstazu. Knjiga je veoma uzbudljiva, puna raznih intriga i skandala i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovom knjigom, koju je napisala za 75 dana, Karabatićeva želi da da primer drugima da se može uspeti, a da pri tome ostanete moralna i poštena osoba. Ava je presrećna što je njena knjiga ugledala svetlost dana, jer je tako zapušila usta svim nevernim Tomama koji nisu verovali da će uspeti da napiše i izda knjgu - priča izvor blizak atraktivnoj Hrvatici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.