NIJE PEVAČ, NJEGOVO ZANIMANJE ĆE VAS ZBUNITI: Srpski predstavnik na Evroviziji RADI OVAJ POSAO, niste imali pojma
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

HIT

NIJE PEVAČ, NJEGOVO ZANIMANJE ĆE VAS ZBUNITI: Srpski predstavnik na Evroviziji RADI OVAJ POSAO, niste imali pojma

Živi u Londonu

Objavljeno:

Luke Black, odnosno Luka Ivanović, ovogodišnji je predstavnik Srbije na "Evroviziji".

Već dugo živi u prestonici Velike Britanije, u kojoj se i održava najveće evropsko muzičko takmičenje.

- Srbija mi mnogo nedostaje. Nikad se ne bih preselio u Englesku da sam mogao ovde da napravim neku muzičku karijeru isprva - rekao je on na početku.

- Ja sad živim u Londonu. Radim normalan posao. Radio sam i u restoranu pre ovoga. Sada radim u izdavačkoj kući, radim kao menadžer. Ne mogu sad da se pohvatam, sa menadžerisanjem sebe i drugih umetnika... (smeh) - istakao je Luke Black.

Živi u Londonu
Živi u Londonufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svi su tamo znali da idem u Srbiju da se takmičim. Moj šef je "lud" čovek. Podržava me, super mi je ta njihova fleksibilnost. Rekao mi je: "Da, da, idi, slobodno". Javio sam mu baš da sam pobedio. Sad se boji da ću da dam otkaz (smeh) - zaključio je za "K1".

Podsetimo, Lukina komšinica iz Čačka je nedavno otkrila više detalja o njemu.

Radi normalan posao
Radi normalan posaofoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao - kazala je ona.

- U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega - dodala je bila komšinica za "Kurir".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.