DRAGANA KATIĆ PROGOVORILA O DEČKU: Evo šta joj kažu SINOVI
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

iskrena

DRAGANA KATIĆ PROGOVORILA O DEČKU: Evo šta joj kažu SINOVI

Partner Dragane Katić oduvek je privlačio pažnju medija

Objavljeno: 23:45h

‒ Da sam sa nekim ekstremno poznatim ili problematičnim, verovatno bi bilo zanimljivo da li sam u vezi ili nisam, da li sam srećna ili nisam. Mislim da ne spadam u osobe čiji ljubavni život izaziva veliko interesovanje – rekla je pre skoro dve godine Dragana Katić za hellomagazin.rs, neposredno pošto je raskinula svoju dugogodišnju vezu.

Danas popularno tv lice o privatnom životu skoro i da ne govori. Sinovi Boban i Bojan centar su njenog sveta i raduje se svakom njihovom uspehu kojih je iz dana u dan sve više.

- Jesu, uspešni su i na to sam najponosnija. To mi je najvažnije i nikada ne demantujem, jesu najuspešniji su za mene – rekla je Drana za Novu i dotakla se i svog emotivnog života, priznavši da sve deli sa decom i da od njih ništa ne krije.

Ko je dečko Dragane Katić?
Ko je dečko Dragane Katić?foto: Printscreen/Instagram/dragana_katic

- Ne, nisam zbog njih, to je bila samo moja odluka. Ja sam tu javno, smatram da ljudu sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom – otkrila je za Novu popularna voditeljka emisije „Nikad nije kasno“.

Bonus video:

00:08

ESPRESO SAZNAJE: OVO JE SIN DRAGANE KATIĆ: Voditeljka prvi put u javnosti sa njim

(Espreso/Gloria/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.