BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA ŽIVI KAO KRALJICA: Mirjana POKAZALA LUKSUZNI DOM, od prizora će vam ZASTATI DAH
Mirjana Antonović, Foto: Facebook printscreen/ Mirjana Antonovic

IMA SE MOŽE SE

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA ŽIVI KAO KRALJICA: Mirjana POKAZALA LUKSUZNI DOM, od prizora će vam ZASTATI DAH

U njenom domu dominira bela boja i nežniji tonovi, dok je nameštaj pažljivo birala

Objavljeno:

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović decenijama živi u Americi sa sinom Devinom, a sada je pokazala svoju velelpnu kuću na moru koju je nedavno renovirala.

Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu podelila niz fotografija i pokazala da je sve skockala u svom stilu, kuću na moru u kojoj živi.

U njenom domu dominira bela boja i nežniji tonovi, dok je nameštaj pažljivo birala, kako bi se sve lepo uklopilo i izgledalo kako iz časopisa.

Mirjana Antonović
foto: Facebook printscreen/ Mirjana Antonović

- Videli ste kad sam pocela renoviranje ove male kuće kraj mora. Ovo je konačno završen projekat. Sledeći put ću vam postaviti još dve sobe i jos jedno kupatilo - poručila je ona.

Posebno zanimljivi detalji nalaze se u kupatilu, a veliku pažnju privukli su pozlaćeni tuš i još nekoliko zanimljivih detalja.

- Za vas koji me pitate šta radim. Evo kako provodim dane. Restauriram kuće dok se drugi provode. Poslaću vam završeni rezultat. Nije baš velika kuća, ali je pored mora. Već smo dosta toga obavili. Novi zidovi, podovi, kupatila, prednja vrata i nesto od lampi, stolica i nameštaja - napisala je ona tada.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.