PALO POMIRENJE! Andreana Čekić ZAKOPALA RATNE SEKIRE sa ovim KOLEGOM, a svi su o njima BRUJALI
Andreana Čekić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZAKOPALI RATNE SEKIRE

PALO POMIRENJE! Andreana Čekić ZAKOPALA RATNE SEKIRE sa ovim KOLEGOM, a svi su o njima BRUJALI

Posle četiri godine od sukoba, Andreana i Ibro susreli su se na jednom veselju, a nakon toga pevačica je objavila njihovu sliku na svom Instagram profilu

Objavljeno:

Nakon prepucavanja i teških reči, Andreana Čekić i nekadašnji pobednik „Zvezda GrandaIbro Bublin sreli su se oči u oči i konačno zakopali ratne sekire.

Njihov sukob nastao je pre četiri godine kada je Ibro u jednom intervjuu potkačio kompozitora Sašu Lazića zbog optužbe da je prisvojio njegovu pesmu „Sve ću ti dati“, a Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika.

Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika.
Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika.foto: Stefan Jokić

Tada su na društvenim mrežana krenula prepucavanja između njih, a Ibro je objasnio da je Lazić optužbom želeo da se prezentuje u javnosti i to preko njegovog imena i popularnosti.

Andreana Čekić
foto: RTV Pink printscreen

Posle četiri godine od sukoba, Andreana i Ibro susreli su se na jednom veselju, a nakon toga pevačica je objavila njihovu sliku na svom Instagram profilu.

- Prema tebi nisam bila fer i osetila sam potrebu da se takođe javno izvinim za to. Tvoj talenat zaslužuje veliko poštovanje i želim ti od srca da s lakoćom uspeš sve što si zamislio. - napisala je pevačica u opisu objave.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.