ESPRESO SAZNAJE! RTS je nju ODBIO, ali ona neće ODUSTATI: Aleksandra bez DLAKE NA JEZIKU progovorila o OVOME
Aleksandra Dabić, Foto: Privatna arhiva

šok

ESPRESO SAZNAJE! RTS je nju ODBIO, ali ona neće ODUSTATI: Aleksandra bez DLAKE NA JEZIKU progovorila o OVOME

Iskreno o pobedniku festivala.

Objavljeno:

Više stotina pesma bilo je prijavljeno za festival "Pesma za Evroviziju" na kojem je Srbija birala svog predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji". Među pesmama koje nismo čuli u polufinalima ili u finalu je bila i pesma zvezde "Granda" Aleksandre Dabić.

Njenu takmičarsku numeru komisija RTS-a nije uvrstila u 32 pesme koje su se takmičile na ovom festivalu.

Kontaktirali smo Aleksandru i na početku razgovora smo je upitali da li smatra, sada kada je videla nastupe takmičara na "Pesmi za Evroviziju" da je i njenoj pesmi i njoj bilo takođe mesto na ovom festivalu.

– Na "Pesmi za Evroviziju" je bilo pesama koje su kvalitetne i tu nema dileme. Verujem i u pesmu koju sam prijavila "Postelja od uspomena" i sigurna sam da će ona naći svoj put do slušalaca, a stotine hiljada pregleda na "YouTube"-u pokazuju da pesma svakako ima svoju vrednost. No, ne treba žaliti što nisam bila deo finalnog takmičenja "Pesme za Evroviziju" ove godine. "Više sreće drugi put", kako je pevao Željko Joksimović u jednom od svojih zapaženih nasupa na "Eurosongu". Ja sam 2013. godine već učestvovala na takmičenju za predstavnika na "Evroviziji" i osvojila šesto mesto sa pesmom "Savršen kraj". Planiram da se prijavim i naredne godine, jer mi je nastup na ovom prestižnom takmičenju nešto što sanjam otkako sam počela da se bavim muzikom - rekla je Aleksandra za Espreso.

Upitali smo ovu sve popularniju pevačicu da li bi mogla da izdvoji neki nastup sa festivala na kom je proteklog vikenda pobedio Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava".

– Kada je reč o samom takmičenju, produkcija scene je bila fenomenalna. Kolege su se svakako dodatno potrudile oko nastupa i svi su zaista bili zanimljivi. Neke od njih poznajem i teško mi je da izdvajam favorita, ali drago mi je da je pobedila pesma koja nije "već viđeno", nego donosi nešto novo i nešto drugačije.

Pobedio Luke Black sa pesmom 'Samo mi se spava'.
Pobedio Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava".foto: Antonio Ahel/ATAImages

A šta misliš o pobedniku festivalu i da li ti se svideo nastup izvođača koji će nas predstavljati ove godine u Liverpulu?

– Pobednik svakako ima originalan i upečatljiv nastup. Želim mu da istraje, dobro se pripremi, i da sve od sebe u Liverpulu, kako bi na najbolji način predstavio Srbiju. Svi ćemo navijati za "Samo mi se spava" i za što bolji plasman Srbije na ovom takmičenju. Ulazak u finale i ponavljanje Konstraktinog rezultata bili bi vanserijski uspeh, nadam se tome - rekla je Aleksandra na kraju razgovora.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.