KAKO JOJ JE OVO PROMAKLO? Ana NIJE OBRISALA ovaj SNIMAK PRE ULASKA u Zadrugu, na njemu je i Milan Milošević
Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OBJAVILA VIDEO SA NJIM!

KAKO JOJ JE OVO PROMAKLO? Ana NIJE OBRISALA ovaj SNIMAK PRE ULASKA u Zadrugu, na njemu je i Milan Milošević

Ana je govorila da je Zvezdan pratio Zadrugu dok je bio u zatvoru

Objavljeno:

O odnosu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne prestaje da se polemiše, a svakoidnevno isplivavaju nove pikanterije iz njihovog zajedničkog života.

Naime, Ana je tvrdila kako nije mogla da gleda svog vanrbračnog partnera sa drugom te je ušla vanrednim ubacivanjem u Zadrugu ne bi li ga "raskrinkala", a sada nakon nekoliko meseci u rijalitiju su oboje izneli jezive optužbe na račun jedan drugog.

Ana je govorila da je Zvezdan pratio Zadrugu dok je bio u zatvoru i nakon toga, dok je ona radila i nije imala vremena da prati, a sada je isplivao dokaz da su ipak pratili rijaliti na Pink televiziji i to od prve sezone.

Isplivao snimak koji dokazuje da je Ana pratili Zadrugu
Isplivao snimak koji dokazuje da je Ana pratili Zadrugufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Na instagram profilu Ćurčićeve može se videti video iz prve sezone, gde je voditelj Milan Milošević, koji je prvo bio učesnik Zadruge, a potom postao i voditelj, narednih 5 godina u Beloj kući, sa Markom i Divnom DNK, koji su takođe, bili učesnici prve sezone.

U ovom interesantnom videu, koji je Ana podelila pre 5 godina na svom Instagramu, Milan pita Divnu da li nekada sprema kolače

- Ponekad spremim prženice - rekla je Divna.

Ana Ćurčić
Ana Ćurčić foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Pa to nisu kolači - rekao je Milošević u snimku, što je verovatno bilo smešno Ani te je objavila ovaj video na svoj profil i u opisu napisala "prženice"

Podsetimo, podeljena su mišljenja vezana za odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića: dok jedni tvrde da je Ana zaista prevarena i zlostavljana žena, po rečima Ćurčićeve koja je optužila Zvezdana d aju je tukao i maltretirao, drugi tvrde da je sve ovo dogovor Ćurčićeve i Slavnića, te da su dugo planirali ovaj "scenario".

Šta je istina ostaje nam da saznamo, a u nastavku teksta pogledajte video koji je Ana objavila na svom profilu:

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.