OGLASILA SE IVANA BOOM NIKOLIĆ: Za ESPRESO otkrila da li joj se svideo nastup novih članica Hurricane!
Ivana Nikolić, Foto: © ATA Images

Ekskluzivna izjava

OGLASILA SE IVANA BOOM NIKOLIĆ: Za ESPRESO otkrila da li joj se svideo nastup novih članica Hurricane!

Oglasila se Ivana Boom Nikolić: Za Espreso otkrila da li joj se svideo nastup novih članica Hurricane!

Objavljeno:

Večeras je finale "Pesme za Evroviziju". Svoju kartu za Liverpul večeras će pokušati da obezbede i članice grupe "Hurricane", koje na našem izboru predstavnika za "Evroviziju" nastupaju sa pesmom "Zumi zimi zami".

Zbog velikog uspeha Ivane Nikolić, Sanje Vučić i Ksenije Knežević na ovom takmičenju, čini se da nove članice Jovana Radić, Miona Laura Srećković i Sara Kourouma trpe veliki pritisak fanova na društvenim mrežama.

Prosto, velika su očekivanja od njih zbog velikog uspeha prethodne postave. Mi smo kontaktirali atraktivnu Ivanu Boom Nikolić, koja je bila deo te prve postave, a koja je sada posvećena solo karijeri.

Zanimalo nas je kako ona gleda na pritisak koji postoji na novim članicama i da li joj se sviđa nastup novih Uraganki u polufinalu "Pesme za Evroviziju".

Razumem ih jer je tako bilo i nama, ali uopšte ne sumnjam da neće i večeras biti odlične kao što su i u polufinalu. Navijam za njih i želim im puno sreće večeras - rekla je Ivana za Espreso i potom se osvrnula na nastup devojaka na polufinalnoj večeri.

– Nastup im je perfektan. Imaju odličnu koreografiju, kostimi su savršeni, generalno im je ceo koncept drugačiji i jako zanimljiv.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.