SANJA MARINKOVIĆ SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM PROSLAVILA DIVAN DAN: Voditeljka se TOPI u njegovom društvu
Sanja Marinković, Foto: Printscreen Magazin In

ljubav

SANJA MARINKOVIĆ SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM PROSLAVILA DIVAN DAN: Voditeljka se TOPI u njegovom društvu

Sanja Marinković 49. rođendan obeležila u krugu voljenih

Objavljeno: 11:35h

Juče, 2. marta Sanja Marinković 49. rođendan proslavila je okružena dragim ljudima.

Najuži krug prijatelja i porodice voditeljka je u ime rođendana počastila ručkom u jednom renomiranom restoranu, koji inače svakodnevno voli da posećuje zbog poslastica tamošnjeg kuvara.

Uprkos tome što je insistirala da sve protekne intimno, daleko od očiju javnosti i koliko je to moguće skromno na Sanjinoj rođendanskoj trpezi našla se predivna skupocena dekoracija od prirodnog cveća, torta sa puno svećica na vrhu i njenim likom sa strane, a u neko doba sve što se događalo zabeleženo je i fotoaparatom, što je ona potom podelila sa pratiocima na Instagramu.

Sanja Marinković proslavila 49. rođendan
Sanja Marinković proslavila 49. rođendanfoto: Instagram printscreen/sanjamarinkovicofficial

U par slika mi vam prenosimo atmosferu Sanjinog rođendanskog ručka, na kom se pojavio ni manje ni više već Zeka Milioner, što je mnoge začudilo.

Ako se uzme u obzir da se Sanja i Zeka znaju dugi niz godina, da je on donedavno živeo u Dubaiju koji voditeljka svake godine bar dva puta posećuje nije baš toliko začuđujuće što se on pojavio na njenoj zabavi i čak održao govor.

Evidentno je da je Marinkovićeva okupila ljude koji joj vrlo znače i koji su njenu proteklu godinu po mnogo čemu zabeležili.

Sanja Marinković 49. rođendan obeležila je samo sa jednom željom u mislima a tiče se zdravlja prevashodno za nju, sina Strahinju, ali i njenog brata, snaju i njihovu decu koja su sastavni deo njenog svakodnevnog života.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/sanjamarinkovicofficial

Sanja dosta radi, radi prevashodno na sebi, stalno smišlja novitete koje će ponuditi gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama i sajtu stoga ne čudi što je dobar deo svojih profesionalnih ciljeva ostvarila.

Na privatnom planu takođe je ostvarena iako se često u okviru svoje emisije "Magazin In" šali da priželjkuje da pronađe tog čuvenog princa na belom konju. Male stvari voditeljku poslednjih nekoliko godina čine srećnom i mame joj osmeh koj imaju samo žene koje vole.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.