PREĆUTALA JE ZVEZDANU JAKO BITNU STVAR IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Gledaoci NEMO slušali šta se dešava, SVE OTIŠLO DALEKO
Foto: Printscreen Premijera Vikend specijal

au, čoveče!

PREĆUTALA JE ZVEZDANU JAKO BITNU STVAR IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Gledaoci NEMO slušali šta se dešava, SVE OTIŠLO DALEKO

Njihova veza je puna naboja

Objavljeno: 09:26h

Tokom emisije "Gledanje snimaka" prikazana je rasprava Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića u pabu "Prijatelji" oko balona i poklona.

- Svaka devojka voli balone, bar da budu tu dva, tri dana. Samo sam ga pitala nakon nekog vremena gde je on nakon neke rasprave toliko burno reagovao i na kraju klipa se i čuje da sam mu rekla da je malo preterao sa rakcijom. Nigde veze - rekla je Anđela.

- Da li misliš da na tebi istresda nervozu i lošu energiju? - pitala je Ivana

- On ne voli te neke stvari, a ja kao žena volim i gledam sama sa sobom. Jeste nervozan od kad je Ana ušla i to je normalno. Mi nemamo ozbiljne rasprave. Gledam da mu što manje stvari zamerim da nas dvoje ne bi dodatno pored stvarno ozbiljnih njihovih raspravva imali haos. Možda ja nisam trebala jer znam da mu ne znači, ali ja volim i hoću da ispoštujem ljude - rekla je Anđela.

Nije znao šta ga je snašlo
Nije znao šta ga je snašlofoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- To je u trenutku tako bilo i tako se namestilo. Pre toga je isto nešto bilo, sati nervoze. Ne znam gde će sa svim balonima, pusti ih da stoje u izolaciji. Ja svaki dan imam neku zbrku sa Anom. Uhvati me živac, nije ona kriva - rekao je Zvezdan.

- Cimer tvoj ti je posalo zvečkicu ali ti je nisam ponela. A cimer znaš ko je i pozdrav za njega i Mašu. Njemu je to poruka. Hteo je balone, mede i to je lepo, a imam da dodam da ja glasam za ljubav, reskiram zbog nje sve što imam u životu - rekla je Ana.

- Njihova veza je puna naboja i to je trajna kategorija njihove veze. Uvek se nešto desi i aktivira tu lavinu koja preraste u svađu. Svi očekuju da ta veza opde što dublje u provaliju i oni treba da budu oprezni i pažljivi. Jeste balon poklon od fanova, ali ne treba da ih odvuče u svađu - rekao je Mića.

Javno izneo svoj stav
Javno izneo svoj stavfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Imamo i parove koji jedva čekaju da dobiju poklone. Filip je okačio sliku sa Aleksandrom - rekla je Ivana.

- Imamo parove koji vole da im veza bude čak i na mesecu. Imamo i one koji gledaju slike tajno. Ima parova koji to ne žele - rekao je Mića.

- Odlično ga razumem. Zamisli čoveka koji je 20 godina proveo na koledžu i dpđe ovde da dobija balone sa srcima. Stvarno ga razumem. 46 godina, nije ista veza. Iskreno je blam da dobija balone - rekao je Janjuš.

- Ja na klipu baš vidim tu razliku u godinama i jako je teško prikloniti se, a to je u ovom slučaju Anđela. Prećutkuje mu nešto što itekako ne bi trebala, treba da se izbori. Jedna osoba se ustručava, a i ova druga jer nema tolerancije za tako banalnu stvar - rekla je Žana.

- Ovo je veza sa ružičastim naočarama. Volela bih da ova ljubav opstane kad se nema za hleb, za kriju, kad je prazan frižider. E tu se to pokazuje - rekla je Ana.

Ovo je veza sa ružičastim naočarama
Ovo je veza sa ružičastim naočaramafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Hvala Bogu do toga više nikad neće doći. Biće uvek ružičasto - rekao je Zvezdan.

- Meni kao ženi baloni iskreno nisu interesantni. Želim da se izvinim Zvezdanu što se Anđela ne sklanja, ona je kao privezak koji nose na bubicama. Od kad je sa njim nikad je nisam videla samu. Ja ne bih mogla da dišem. Postala je toliko dosadna. Nema slobodu. Skoro joj je rekao da mu je potrebna sloboda, pusti ga na miru. Ona njemu počinje da smeta, vidim to i osećam - rekla je Marija.

- Ne sedim ja sa njom jer mi se bleji. Samo mi treba malo da dišem. Meni je ponta slobode da imam taj neki luft i to sam i juče rekao. Od 46 godina imam 35 godina veze i koledža i to je normalno. Ja ovde nikako ne mogu da imam slobodu. Neće mene napolju povezivati sa ženama i neću živeti sa bivšom ženom - rekao je Zvezdan.

- Šta ti je to značilo? Da sam ti ja donosila probleme? - pitala je Ana

- Ne, ja ovde živim sa njom - rekao je Zvezdan.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.