TAJNI ZAČIN PORODICE JOVIČIĆ JE LJUBAV! Ne propustite specijalitete porodice Jovičić danas u 18 časova
Foto: promo

DIVAN DAN!

TAJNI ZAČIN PORODICE JOVIČIĆ JE LJUBAV! Ne propustite specijalitete porodice Jovičić danas u 18 časova

Saznajte sve danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Objavljeno:

U kulinarskom šou-programu "Majke i snajke" danas u 18 časova predstaviće se porodica Jovičić. Majka Ljubinka i snajka Marija napravile su sjajnu atmosferu, bilo je pesme, plesa, ali i mnogo šale i zabave s vašim omiljenim domaćinima Sekom Aleksić i Rašom Vlačićem.

Majka Ljubinka živi u Beogradu. Do pre nekoliko godina je radila kao fizioterapeut, ali sada uživa u penziji. Najviše voli da priprema sarmice u jagnjećoj maramici i to joj je omiljeno jelo. Snajka Marija je rođena u Požarevcu, ali već neko vreme živi u Beogradu. Najviše voli da vreme provodi sa svojom decom, a hobi joj je igranje folklora. Voli da kuva i iskusna je domaćica, jer svakodnevno priprema hranu za svoju porodicu. Muža je upoznala na radnom mestu, gde su i započeli ljubav. Dušan, kao i Marija, radi u jednoj bolnici kao anesteziolog. Za majku i ženu kaže da su izvrsne kuvarice i da se ne zna koja je bolja. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi sa porodicom.

Majke i snajke
foto: promo

Nema sumnje da vas očekuje još jedna nesvakidašnja i zabavna epizoda, a kakve je ocene dobila porodica Jovičić i da li je njihov tajni začin - ljubav, oduševio stručni žiri, saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.