DUŽE TRAJAO RAZVOD NEGO BRAK! Sada je SVE ZVANIČNO: Indi više nije sa OVIM ČOVEKOM pa objavila FOTOGRAFIJU
Indi Aradinović, Foto: Printscreen Instagram/ indy_ara_indira

krah ljubavi

DUŽE TRAJAO RAZVOD NEGO BRAK! Sada je SVE ZVANIČNO: Indi više nije sa OVIM ČOVEKOM pa objavila FOTOGRAFIJU

O njenom braku dugo se već govori.

Objavljeno:

Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine sve je obradovala vestima da se udaje, ali je sada izazvala pravi šok informacijom da se razvodi.

Indi je sada nabrojala kako ju je, sada već, bivši suprug izdao, a onda su usledili komentari.

Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koj je precrtala:

- 1. mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) - napisala je Indi, a komentari su se samo nizali.

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: "A dobro, dugo si izdržala", "Kad se pre razvede?", "Pošalji Editu da ga nokautira", "Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje", "Ne zna se da li se brže udala ili razvela", pisali su joj u komentarima.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.