OBOŽAVATE DA JE GLEDATE NA MALIM EKRANIMA: Ovako je voditeljka IZGLEDALA pre SKORO 2 DECENIJE, znate li ko je?
Sanja Kužet, Foto: Youtube printscreen/ Branislav Mirkovic

IZNENADILA

OBOŽAVATE DA JE GLEDATE NA MALIM EKRANIMA: Ovako je voditeljka IZGLEDALA pre SKORO 2 DECENIJE, znate li ko je?

Ona je i tada plenila neverovatnom lepotom, a da li se i koliko izgled Sanje Kužet promenio tokom godina svedoče stare fotografije

Objavljeno: 13:29h

Vodteljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet važi za jednu od najlepših TV lica na našim prostorima, a svoju karijeru počela pre više od deceniju na ruzičastoj tečeviziji.

Svojim šarmom i prirodnim izgledom Sanja osvaja sve, a reto ko se seća kako je voditeljka izgledala na početku karijere.

Naime, Sanja je prisutna na malim ekranima već dve decenije tokom kojih se oprobala se u različitim televizijskim formatima, među kojima i kao voditeljka igre na sreću Bingo, međutim njeni počeci vezuju se za vremensku prognozu na TV Pinku.

Sanja Kužet važi za jednu od najlepših voditeljki
Sanja Kužet važi za jednu od najlepših voditeljkifoto: Emilija Jovanović

Ona je i tada plenila neverovatnom lepotom, a da li se i koliko izgled Sanje Kužet promenio tokom godina svedoče stare fotografije.

1 / 3 Foto: Printscreen/jutjub/rtvpink

Karijera Sanje Kužet danas je na vrhuncu, a pre sedamnaest godina, tačnije 2006. godine, ona je u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama.

Podsetimo, Sanja Kužet, progovorila je o poslu, ali i o "aferi mito" koja danima trese javnu scenu.

Sanja se osvrnula i na "aferu mito" i na tvrdnje takmičara Dušana Vukadinovića da je Snežana Đurišić njegovoj majki tražila pare kako bi prošao u naredni krug takmičenja.

Sanja Kužet o aferi 'Mito'
Sanja Kužet o aferi "Mito"foto: Damir Dervišagić

- Naravno da je ženu uzdrmalo i svakog normalnog čoveka bi uzdrmalo to. S obzirom na to da Snežana ima karijeru i da se pokazala kao čovek mnogo puta, ne mislim da je to nju ni na koji način ugrozilo. Mi smo joj svi dali podršku, ja sam joj lično pružila podršku, smatram da je skroz kolegijalno i u redu.

Apsolutno i ja mogu da potvrdim da za sve ove godine rada u Zvezdama Granda nikada nije doveden kredibilitet ovog takmičenja ni na koji način pa ni ovog puta - zaključila je Sanja.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.