SLAVICA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA NA SVETU! 28 GODINA je mlađa od NJEGA, a 30 CENTIMETARA VIŠA: Uzela mu GOMILU PARA
Slavica i Berni, Foto: EPA/JENS BURTTNER

svaka čast!

SLAVICA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA NA SVETU! 28 GODINA je mlađa od NJEGA, a 30 CENTIMETARA VIŠA: Uzela mu GOMILU PARA

Berni je priznao da je u Slavicu tad bio još uvek zaljubljen i da nije želeo razvod, ali i sam je bio svestan da neće smanjiti posvećenost poslu.

Objavljeno:

Kad je reč o razvodima slavnih, jedna od najzanimljivijih razvoda definitivno je onaj između milijardera Bernija Ekelstona i njegove 28 godina mlađe i 30 centimetara više supruge Slavice. Venčali su se 1985. i u braku ostali 24 godine tokom kojih su dobili dve ćerke, Tamaru i Petru.

Na kraju im se brak raspao zbog jedne stvari koja je rezultirala najkraćim razvodom u istoriji. Ono što ih je razdvojilo nije bila ni visina ni razlika u godinama, već to što je Berni bio previše zaljubljen u svoj posao.

"Šta ja imam od njega? Dolazi s posla posle osam, večera i ide da spava. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta da bude na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnim’, rekla je Slavica nakon što je mnoge šokiralo kad se saznalo da se u 50. godini odselila iz njihovog doma vrednog 10 miliona funti i da je angažovala advokata.

Ono što ih je razdvojilo nije bila ni visina ni razlika u godinama, već to što je Berni bio previše zaljubljen u svoj posao.
Ono što ih je razdvojilo nije bila ni visina ni razlika u godinama, već to što je Berni bio previše zaljubljen u svoj posao.foto: EPA/JULIAN SMITH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Berni je priznao da je u Slavicu tad bio još uvek zaljubljen i da nije želeo razvod, ali i sam je bio svestan da neće smanjiti posvećenost poslu.

'Nisam želeo razvod tada za razliku od nje. Izbacila me dok sam još bio zaljubljen u nju. Imala je 50-ak godina i želela je drugačiji život. Nije joj se svidelo što 17-18 puta godišnje odlazim od kuće. Zašto nisam ostao da spasim brak? Mislim da sam joj to rekao, ali znala je da lažem', otkrio je jednom Berni koji o svojoj bivšoj i danas ima samo reči hvale. Nazvao ju je izuzetnom ženom, drugačijom od ostalih.

Berni je priznao da je u Slavicu tad bio još uvek zaljubljen i da nije želeo razvod
Berni je priznao da je u Slavicu tad bio još uvek zaljubljen i da nije želeo razvodfoto: EPA/FRANK MAY

Ono što je javnost posebno zaintrigiralo bilo je to što je njihova brakorazvodna parnica trajala rekordnih 58 sekundi. Cela stvar je okončana na sudu za manje od minute, a bivši supružnici su se odmah složili oko podele izdašne imovine.

Tako je Slavica 2009. izašla iz sudnice izašla bogatija za preko milijardu dolara na računu, u deonicama i brojnim vrednim nekretninama. Zanosna Riječanka danas uživa u solo životu i u živi u Londonu gde su joj ćerke, najčešće Hrvatsku posećuje leti.

Venčali su se 1985. i u braku ostali 24 godine tokom kojih su dobili dve ćerke, Tamaru i Petru.
Venčali su se 1985. i u braku ostali 24 godine tokom kojih su dobili dve ćerke, Tamaru i Petru.foto: EPA/GERO BRELOER

Berni je pak Slavicu zamenio s Fabianom Flosi, ženom koju je oženio 2012. godine, a s kojom je 2020. dobio sina u 90. godini.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.