BILA PRVA VODITELJKA ZVEZDA GRANDA, NAKON VELIKOG BRATA ŽIVELA PRAVI RIJALITI: Danas ZAKUCAVA kako IZGLEDA, BOMBA
Ena Popov, Foto: Dragan Kadić

KO SE SEĆA?

BILA PRVA VODITELJKA ZVEZDA GRANDA, NAKON VELIKOG BRATA ŽIVELA PRAVI RIJALITI: Danas ZAKUCAVA kako IZGLEDA, BOMBA

Pogledajte samo kako izgleda

Objavljeno: 08:56h

Budući da se dosta posvetila porodici, nemamo prilike da je viđamo na TV-u, a ostala je upamćena kao voditeljka emisija na Pinku, kao i "Zvezda Granda".

Javnost je za nju saznala putem rijalitija "Veliki brat", a pored voditeljke karijere, oprobala se i kao pevačica, te je za Grand snimila i svoj prvi album.

Reč je o voditeljki Eni Popov koja se zbog dve trudnoće povukla se sa malih ekrana. Na svet je donela ćerke Riju i Milu, u braku sa izabranikom Nenadom a po fotografijama na Instagramu vidimo da uživa u ulozi majke i supruge.

Marko i Ena
Marko i Enafoto: Print Screen Youtube/ svaba7

Sada je na svom Instagram profilu postavila fotografiju u zelenoj haljini, a moramo priznati da joj odlično stoji, pogotovo uz boju kose i preplanuli ten.

Dobila je veliki broj komplimenata svojih pratilaca, a koliko možemo da vidimo ona radi na Rtv Vojvodina, te da je spremna da ponovo bude fantastična u svom poslu.

Podsetimo, Ena i Marko Miljković bili su prvi rijaliti par. Njihovu ljubav su pratili svi gledaoci prvog rijaliti programa u Srbiji "Veliki brat", a kada su izašli iz rijalitija javnost je i dalje pratila njihove živote.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.