ROBIN SCHULZ, MAHMUT ORHAN I NAJJAČA TRAP EKIPA: Pokreću festivalsko leto u regionu
Foto: EXIT Promo

HIT

ROBIN SCHULZ, MAHMUT ORHAN I NAJJAČA TRAP EKIPA: Pokreću festivalsko leto u regionu

Svetska muzička superzvezda, nemački DJ i producent Robin Schulz je novi
hedlajner 5. jubilarnog izdanja Sea Star festivala! U umašku lagunu Stella Maris 19. i 20. maja, Schulz donosi jaku struju komercijalne plesne muzike, kojoj će svoj doprinos dati i još jedan potvrđeni izvođač, house velemajstor Mahmut Orhan.

Objavljeno:

Robin Schulz & Mahmut Orhan to join Sea Star Festival 2023!

Novom talasu pojačanja ovogodišnjeg programa pridružuje se i čak četrnaest regionalnih trap i hip-hop imena, koja predvodi apsolutna kraljica ovog žanra - Senidah, regionalne trap legende Krankšvester i Hiljson Mandela, vodeće hip-hop ime nove generacije - Grše, kao i andergraund rap heroji - 30Zona. Oni se pridružuju ranije objavljenim hedlajnerima, electro punk velikanima The Prodigy i novoj techno superzvezdi Indiri Paganotto. Aktuelna cena festivalskih ulaznica važiće najkasnije do 10. marta.

Sea Star Gang 2023: Moćna trap postava u laguni!

S više od 450 zlatnih, platinastih i dijamantnih digitalnih nagrada u 30 zemalja, nemački DJ, producent i hitmaker Robin Schulz apsolutna je megazvezda elektronske scene. Hit remiksima „Waves“ i „Prayer in C“ osvojio je globalnu publiku i započeo svoje strelovito uzdizanje na svetskoj muzičkoj sceni. Šest godina zaredom našao se u DJ Mag Top 100 godišnjoj listi najistaknutijih svetskih DJ-eva, ostvario je i Grammy nominaciju, kao i saradnje sa imenima kao što su David Guetta, Cheat Codes, James Blunt, a od prošle godine je i deo prestižnog „One Billion Stream“ kluba na Spotifyju, nakon što je njegov singl „Sugar“ prešao milijardu streamova na navedenoj platformi. Nastup na jubilarnom, 5. po redu Sea Staru označava njegov povratak na festivalsku binu u Umagu, gde se prvi put predstavio 2018. godine i priredio nezaboravan set.

EXIT Promo
foto: EXIT Promo

I istanbulski DJ i producent Mahmut Orhan vraća se na umašku festivalsku pozornicu, gde je prvi put nastupio 2019. Kao jedan od najperspektivnijih izvođača dance muzike današnjice, poslednjih nekoliko godina postao je nezaobilazno ime vodećih svetskih festivala. Ovaj turski izvođač lansirao se u zvezde u proteklih nekoliko godina zahvaljujući svom nepogrešivom talentu za stvaranje hitova, poput „Feel“, „6 Days“ i „Fly Above“, koji zajedno broje više od milijardu slušanja na striming platformama. Na glavnu binu Sea Stara stiže i neprikosnovena trap kraljica Balkana - Senidah! Svojim megahitovima „Slađana”, „Mišići” i „Behute”, ostvarila je milionske brojke na Youtube-u, a nakon što je prošlogodišnjim nastupom oduševila publiku u umaškoj laguni, ove godine se vraća s novim studijskim albumom „Za tebe”, s kojim je pogodila čitav region.

Hiljson Mandela, pionir hrvatskog trap žanra, svojim prvim solo albumom „Mandela Effect”osvojio je publiku u regionu, a singlovima kao što su „McLaren” i „Cura s kvarta” poharao muzičke top liste. Moćni trap gang lajnap čine i hip-hop duo Krankšvester, triljski reper Grše čiji aktuelni singl „Sip" već nedeljama ne silazi sa liste Billboard Croatia Songs 25, kao i žestoki andergraund rap duo 30Zona. Njima se pridružuju i popularna regionalna imena Fox & Surreal, Ružno Pače, Micka Lifa, Masayah i Thicc Boi, kao i hrvatske trap i hip-hop snage nove generacije, Buntai, TTM, Miach i Podočnjaci, od kojih će nekima ovo biti premijerni nastup na Sea Star Festivalu.

EXIT Promo
foto: EXIT Promo

Kako je već potvrđeno, ovogodišnje jubilarno, 5. izdanje Sea Stara će na glavnoj bini ugostiti najtraženiju turneju godine, svetskih velikana The Prodigy. Najvažniji electro punk bend svih vremena već je objavljen kao vodeći hedlajner festivala, a uz njih, svoj premijerni nastup u Umagu imaće i kraljica psytechno žanra, jedno od najvećih novih imena globalne elektronske scene – Indira Paganotto.

S novim pojačanjem u ovogodišnjem programu, magično okruženje umaške lagune Stella Maris postaje destinacija na kojoj će 19. i 20. maja biti započeta nova Exitova festivalska sezona.

Aktuelna cena ulaznica najkasnije do 10. marta!

Nakon što je rasprodat kontigent od prvih 5.000 ulaznica za jubilarno izdanje festivala, u prodaji je aktuelni kontingent ulaznica po promotivnoj ceni od 4.300 dinara (što je čak 40 odsto uštede), a biće dostupan najkasnije do 10. marta! Ulaznice su dostupne OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.