ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, NAJBOLJI FRAJER NA ESTRADI NESTAO SA LICA ZEMLJE: Sada je pustio KOSU i postao DRUGI ČOVEK
Nemanja Stevanović, Foto: TV Pink Printscreen

transformacija

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, NAJBOLJI FRAJER NA ESTRADI NESTAO SA LICA ZEMLJE: Sada je pustio KOSU i postao DRUGI ČOVEK

Ovako sada izgleda pevač Nemanja Stevanović

Objavljeno:

Nemanju Stevanovića, talentovanog mladića iz Beograda, upoznali smo 2007. godine kao učesnika takmičenja Zvezde Granda, gde je stigao do finala.

Ženski deo publike šarmirao je muževnim izgledom u kombinaciji sa lepim manirima, a muzički talenat koji je pokazao obećavao je da ćemo ga dugo još gledati na sceni.

Tome u prilog govorio je i poziv koji je naknadno dobio od Saše Popovića da, zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, vodi popularni talenat šou.

Međutim, njegova slava brzo je počela da bledi za šta je dobrim delom zaslužno i učešće u rijalitiju „Farma“, gde se takmičio sa tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić.

Njihov boravak na imanju u Lisoviću obeležile su ljubomorne scene, svađe i uvrede. Po povratku u svakodnevicu sačekao ih otkaz u „Grandu“, a ubrzo su i okončali romansu.

Nemanja se kasnije oženio lepom Jelenom, koju je upoznao na svom nastupu. Venčali su se posle dve godine zabavljanja i dobili ćerku Mašu.

Devojčica, koja sada ide u drugi razred, od tate je nasledila dar za muziku, o čemu svedoče i snimci koje ponosni roditelji povremeno objave na Instagramu.

‒ Otkako je Maša ušla u naš život, između mene i Jelene sve se promenilo. Shvatili smo da jedno drugom više nismo centar sveta, već se sve odvija oko Maše. To je sasvim normalno ako želite ozbiljno da pristupite roditeljstvu ‒ rekao je jednom prilikom Nemanja o porodici, koja mu je danas na prvom mestu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.