SLAĐU BRUTALNO IZVREĐALA ŽENA NA AERODROMU: Pevačica joj UZVRATILA ISTOM MEROM, pobesnela KAO RIS (FOTO)
Slađa Alegro, Foto: Nemanja Nikolić

OGLASILA SE

SLAĐU BRUTALNO IZVREĐALA ŽENA NA AERODROMU: Pevačica joj UZVRATILA ISTOM MEROM, pobesnela KAO RIS (FOTO)

Slađa Alegro nije ostala imuna na uvrede koje joj je uputila nepoznata žena na beogradskom aerodromu

Objavljeno: 20:14h

Pevačica Slađa Alegro doživela je danas neprijatnost na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, po povratku iz inostranstva.

Naime, pevačicu je sedma sila fotografisala nakon izlaska iz istog, a onda je pevačica čula veoma ružan komentar na svoj račun, a i račun drugih poznatih dama i to od strane žene.

Slađa se momentalno oglasila na Instagramu i javno objavila šta je je uputila gospođa njoj, a i mnogim drugim javnim ličnostima koje su se našle tu u tom trenutku i koje su jurili paparaci.

Slađa Alegro
foto: Damir Dervišagić

- Upravo je gospođa iza mene komentarisala svojoj ćerki kako joj nije jasno zašto za nekim nepoznatim ženama na aedromu jure novinari i slikaju ih kad su debele i nikakve, ružne, kako zovemo novinare i plaćamo po hiljadu dolara da nas slikaju. Gospođo i dalje ste nesrećni, je l' znate to. P.S. ne dajemo dolare ovo je Srbija - napisala je Slađa, a potom dodala:

Objava Slađe Alegro nakon što je napala žena
Objava Slađe Alegro nakon što je napala ženafoto: Printskrin: Instagram/sladjallegro

- I one koje "iza ekrana" pišu javnim ličnostima. Dosta sa botoksom, šta uradi od lica, vidi na šta ličiš, ogavna si i tome slično... Vašu jadnost to nije umanjilo nikako. Obucite najlepšu majicu, stavite najlepši parfem koji imate, malo ruža na usne, pustite lepu muziku, skuvajte sebi kafu, volite, zagrlite, radite na sebi, na svojoj duši i videćete kako će vam svi biti lepi. I još nesto - Dosadne ste više - napisala je Slađa Alegro na pomenutoj mreži.

Objava Slađe Alegro
Objava Slađe Alegrofoto: Printskrin: Instagram/sladjallegro

Podsetimo, ovo nije prvi put da su javne ličnosti na meti brutalnih komentara, kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti, a mnoge od njih su o tome i javno govorile i apelovale da se tome pod hitno stane na put i da reaguju nadležne ustanove zbog sajber kriminala.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.