ANINA KUMA OPISALA JEZIVU SCENU POSLE ZVEZDANOVOG PREBIJANJA ANE: Sekirom sam razvaljivala vrata da bih je spasila
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

AU, ČOVEČE

ANINA KUMA OPISALA JEZIVU SCENU POSLE ZVEZDANOVOG PREBIJANJA ANE: Sekirom sam razvaljivala vrata da bih je spasila

"Mene je kuma pozvala i tražila pomoć i tu je kraj. Ja sam neko ko je najgore obračune imala sa Zvezdanom, kao pravi muškarac" rekla je Milena

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić oslobodila se straha i u "Zadruzi" priznala da ju je Zvezdan Slavnić godinama tukao i maltretirao, što "napolju", van rijalitija, potvrđuje njena kuma Milena Kačavenda.

Milena je gostovala u više emisija gde je pričala detalje iz zajedničkog života Ane i Zvezdana, a jutros se, u "Novom jutru" na Pinku, prisetila žestokog okršaja sada već bivši supružnika u koji se umešala i ona, kako bi spasila svoju kumu.

- Mene je kuma pozvala i tražila pomoć i tu je kraj. Ja sam neko ko je najgore obračune imala sa Zvezdanom, kao pravi muškarac... Sekirom sam razvaljivala vrata, kako bi je spasila. Ana je ležala plava, modra, iscepana, krvava... Do te mere je došlo da sam uzela nož i gađala ga... Mi žene ponekada dobijemo astronautsku snagu. Kada me je video sa nožem, počeo je da beži... - prisetila se Kačavenda.

Milena Kačavenda o Zvezdanu i Ani
Milena Kačavenda o Zvezdanu i Anifoto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

Kuma Ane Ćurčić nedavno se dotakla i Zvezdanovog velikog poroka.

Anina kuma otkrila jezive detalje Zvezdanovog martletiranja Ane
Anina kuma otkrila jezive detalje Zvezdanovog martletiranja Anefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Prokockao je njen stan za jednu noć. Isto je tako plakao i ronio suze krokodilske. Kada smo razgovarali pre rijalitija, tema nije bila Anđela. Ana nikako nije simpatisala Zoricu Marković, sada joj je najbolja drugarica. Ona je izgubila totalno kompas. Ona sve što bi na njega usmerila, usmerava na Anđelu i to je jeziva greška. Što se tiče Anine dece, deca imaju obezbeđenje zbog svega što se dešava - istakla je Kačavenda u emisiji "Magazin In".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Esperso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.