SUZANA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O AFERI "MITO": Konačno se oglasila Popovićeva supruga, DRAMA NE PRESTAJE
Suzana Jovanović, Foto: Z. K. Munja

otvorila dušu

SUZANA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O AFERI "MITO": Konačno se oglasila Popovićeva supruga, DRAMA NE PRESTAJE

Popovićeva supruga ističe, da čast i obraz Saši nikada niko neće oduzeti

Objavljeno: 19:35h

Drama oko „Zvezda Granda” i navoda nekadašnjeg kandidata Dušana Vukadinovića da članovi žirija uzimaju novac za prolazak u naredni krug ne jenjava, a bivši učesnik tvrdi da neće posustati, dok ne dokaže svoju priču.

Snežana Đurišić je preduzela sve mere za dizanje optužnice protiv Vukadinovića, a Saša Popović ističe da je ovo samo jedan od pokušaja da se ukalja ugled pevačice, ali i čitavog takmičenja. Povodom cele ove hajke oglasila se i Sašina supruga, Suzana Jovanović.

- Pravda će pobediti, sve dok je Bog uz nas. Ne treba se bojati ovakvih što samo preko novina mlate praznu slamu iliti dezinformisanje šire javnosti. Čast i obraz ne mogu oduzeti mom Saletu nikad. Saša je uvek prema svima bio korektan i uvek će biti, zato što je dobar i pošten čovek - rekla je Suzana za „Top mediju".

Suzana Jovanović
foto: Aleksandra Čolić

Đorđe David besan zbog optužbi na račun Snežane Đurišić: Priča je maliciozna i glupa, može da nas kupi sa sve gaćama

Jedino Šerifovićeva nije pružila podršku Popoviću i Snežani u jeku afere u "Zvezdama Granda": Ovo je razlog, oglasio se njen pi-ar!

Podsetimo, Popović je demantovao navode Vukadinovića, ističući da u „Zvezdama Granda” nikada nije bilo prostora za malverzaciju.

Supruga Saše Popovića o aferi mito
Supruga Saše Popovića o aferi mitofoto: Printscreen PRVA

- Odgovorno tvrdim da su „Zvezde Granda” najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji - kaže Popović i dodaje:

- Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada - kazao je Popović.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.