OVA ISKLESANA GROMADA JE MUŽ BOJANE BARJAKTAREVIĆ: Krila ga je kao zmija noge, POGLEDAJTE IH
Bojana Barjaktarević, Foto: PROMO

divni

OVA ISKLESANA GROMADA JE MUŽ BOJANE BARJAKTAREVIĆ: Krila ga je kao zmija noge, POGLEDAJTE IH

Jako lep par

Objavljeno: 13:01h

Pevačica Bojana Barjaktarević je svojim neverovatnim vokalom i životnim priznanjem da je dva puta pobedila opaku bolest osvojila publiku, ali pre nego što je odnela trostruku pobedu u šouu "Nikad nije kasno" malo njih je znalo za bivšu pevačicu grupe „Bona mi“ i detalje iz njenog života.

Svi znaju da je Bojana udata i da ima dvoje dece - sina Iliju i ćerku Ljubicu, ali niko da je u braku sa šampionom u bodibildingu Zoranom Antićem.

Tokom takmičenja u šouu veterana Bojana je imala podršku sina i ćerke koji su je bodrili na sceni, ali njena jača polovina nije medijski eskponirala, bar ne dok se takmičila.

Iako je često govorila da joj je porodica najveći oslonac i motivacija, njen suprug nije želeo da se pojavljuje u takmičenju, ali je izuzetno ponosan na uspeh svoje supruge u prilog čemu govore i njegove objave na društvenim mrežama.

Njen suprug Zoran poseduje tereranu u Jagodini, takođe se bavi muzikom i velika je podrška Bojani u svemu što radi.

Inače, pobednica je nedavno otkrila da se po treći put bori sa tumorom, a priznala je da ne gubi veru i da će i ovu borbu pregurati sa osmehom na licu.

– Slučajno sam otkrila treći put. Trebalo je da idem na rekonstrukciju, jer sam htela obe dojke da skinem, odnosno ta tkiva, da se ne zamaram više sa tim. Međutim, Bog te čuva, pa te pošalje na pravi put. Meni je sa tog pregleda, po treći put, ustanovljen rak dojke – otkrila je nedavno i istakla da joj porodica ne dozvoljava da klone duhom.

– Najveća podrška su mi porodica i prijatelji, mi jednostavno ne pričamo na tu temu, samo pozitiva. Normalan život i opušteno, nema tu padanja. Ne pričamo o temi bolesti, pričamo o nekim lepim stvarima – istakla je Bojana, a prenosi "Grand".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.