ANA BEKUTA ODGOVORILA GRADONAČELNIKU PULE: Nikad BURNIJA reakcija pevačice NA SKANDAL
Ana Bekuta, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NIKAD OŠTRIJA

ANA BEKUTA ODGOVORILA GRADONAČELNIKU PULE: Nikad BURNIJA reakcija pevačice NA SKANDAL

Postupak Zoričića izazvao je negodovanje mnogih.

Objavljeno: 14:02h

Nakon što je što je gradonačenik Pule Filip Zoričića otkazao koncerte srpskih pevača izbio je pravi skandal. Ana Bekuta se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

"U Istri sam u poslednjih 40 godina letovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najlepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelep, svi moji domaćini su bili neverovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio", napisala jee Bekuta i nastavila:

"Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama".

Podsetimo, gradonačelnik Pule otkazao je koncert na kom je trebalo da nastupi Bekuta, kao i njen kolega Dragan Kojić Keba i mlada koleginica Zorana Mićanović.

Razlog za ovakav postupak je što smatra da Pula nije podneblje za takve izvođače.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.