"ONA VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTA DEVOJKA" Da li je ova ZEMLJA favorit za POBEDU na EVROVIZIJI?
Evrovizija, Foto: Youtube Printscreen/Eurovision Song Contest

takmičenje

"ONA VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTA DEVOJKA" Da li je ova ZEMLJA favorit za POBEDU na EVROVIZIJI?

O popularnom takmičenju se svake godine mnogo govori.

Objavljeno:

Evrovizija će se ove godine održati od 9. do 13. maja, a predstavnica Francuske, La Zara, već je na mnoge ostavila utisak, te je trenutno favorit.

Pevačica će se publici u Liverpulu predstaviti pesmom "Evidemment", u prevodu "Očito", te se dvadesetpetogodišnja pevačica brzinom svetlosti popela već na 11. mesto na kladionicama otkako je odnela pobedu u Francuskoj.

Ni reakcije na nastup i numeru La Zare nisu izostale ni na društvenim mrežama, pa joj široka javnost predviđa pobedu na Evroviziji.

Francuski predstavnik na Evroviziji
Francuski predstavnik na Evrovizijifoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

O svojoj pesmi je imala što šta da kaže, pa je opisala kao univerzalnu ljubavnu himnu, koju svi mogu da pevaju. "Evidemment", objasnila je La Zara, govori govori o bivšem dečku s kojim je bila u toksičnoj vezi, ali i o raskidu koji ju je napravio boljom i jačom osobom.

- Ona više nikada neće biti ista, devojka od pre - govori jedan od njenih stihova pesme.

Pravo ime La Zari je Fatima Zahra Hafdi i ima kanadsko-marokansko poreklo. Proslavila se 2016, kada je s francuskim reperom Nirom izbacila singl "Printemps Blanc". Prošle godine je postigla i ogroman uspeh s pesmom "Tu t'en iras", koja na Jutjubu broji više od 19 miliona pregleda.

La Zara
La Zarafoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Da bi Francuskoj značila pobeda, podseća činjenica da su poslednji put trijumfovali 1977. godine. Inače, su na ovom muzičkom takmičenju pet puta odneli pobedu.

Podsetimo, u Srbiji će se održati Pesma za Evroviziju od 1 do 4. marta, gde će se 32 učesnika boriti za odlazak u Liverpul.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.