ZA TRI ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KO JE NA FOTOGRAFIJI: Žarila je i palila 90-ih, a SADA je potpuno promenila IZGLED
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Energija

da li je prepoznajete?

ZA TRI ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KO JE NA FOTOGRAFIJI: Žarila je i palila 90-ih, a SADA je potpuno promenila IZGLED

Danas je veoma uspešna u svom poslu.

Objavljeno:

Pevačica je rođena 11. marta 1983. godine u Beogradu, a i danas živi u rodnom gradu. Muzikom je počela da se bavi 1999. godine kada je krenula da nastupa sa rok bendom „Ametist“. Nastupali su u SKC-u. To je trajalo par meseci, a onda se, zbog bombardovanja, bend raspao. U septembru 1999. godine je upoznala Đorđa Anđelića Džoa i Mileta Novkovića i postala je član grupe "Energija".

Pevačica  grupe 'Energija', 1999. godina
Pevačica grupe "Energija", 1999. godinafoto: prentscreen/youtube/Energija

Reč je o Ani Kokić.

Nastupali su po Srbiji, Crnoj Gori i inostranstvu. Snimili su tri albuma: „U pesku vremena“, „Energija 5“ i „Korak po korak“. Neki od hitova koje je otpevala su „Sedam dana“, „Kiša“, „U pesku vremena“, „Nedelja“, i drugi. Kokićeva je 2003. godine počela da nastupa na splavu „Akapulko“ sa grupom Blizanci. Ubrzo je postala veoma popularna i za njene nastupe se tražila karta više. Taj period joj je bio naporan jer je radila pet-šest dana nedeljno.

Osvojila je brojne nagrade, poput „Zlatne palme“ za debitanta godine, „Beogradskog pobednika“ za medijsku ličnost godine, „Oskara popularnosti“ za otkriće godine, i druge. Iste godine se slikala za časopis „Maxim“. Pojavila se na „Grandovom festivalu“ i promovisala je pesmu „Svejedno“. Učestvovala je u talent šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ i osvojila je prvo mesto. Ana je oduševila naciju transformacijom u američku pevačicu Pink i pesmom „Try“. Publika je najviše za nju glasala i nagrada od 25 000 evra je otišla u humanitarne svrhe za operaciju devojčice Srne Sedmak koja je rođena bez jednjaka.

Kokićeva uspešno gradi svoju muzičku karijeru i niže hitove.

Bila je u braku sa vaterpolistom Nikolim Rađenom, sa kojim ima dve ćerke.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Biografija.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.