NAKON ŠTO JE SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA ZATRESAO SRBIJU, OGLASILA SE I ONA: Sve će se videti na SUDU
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

DA LI JE MOGUĆE?

NAKON ŠTO JE SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA ZATRESAO SRBIJU, OGLASILA SE I ONA: Sve će se videti na SUDU

Malo ko je smeo da progovori o ovome.

Objavljeno:

Pevačica Milica Pavlović pre nekoliko dana održala je svoj prvi solistički koncert u dvorani „Čair“ u Nišu pred oko 7.000 ljudi.

Milica je sada sumirala utiske sa koncerta.

- Zadovoljna sam, puno mi je srce, sada ću pričati na tu temu, drago mi je da ste uživali u svemu što smo spremali. Koncert je viralno otišao, ne postoji nijedna negativna kritika. Preko 50 mojih prijatelja je bilo sa mnom tamo, bili su sa mnom na afteru do osam ujutru. Bend koji je svirao na mom afteru su drugari iz moje srednje škole. Svima je to bila jedna prelepa ekskurziija. Bila je velika količina pozitivne energije na koncertu - rekla je Milica na početku pa dodala:

Milica Pavlović ističe da nije čula za to
Milica Pavlović ističe da nije čula za tofoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Prvu noć posle koncerta zaspala sam na garnituri od premora, nisam mogla da se sakupim, sve vreme sam imala adrenalin, to me je držalo. A oda me je posle toga tri dana držao umor. Srećna sam bila, ne postoji dovoljan fond reči da opiše moje osećanje.

Poslednjih dana glavna tema u medijima je muzičko takmičenje "Zvezde Granda" nakon što je kandidat Dušan Vukadinović optužio članicu žirija i pevačicu Snežanu Đurišić da je njegovoj majki tražila novac kako bi ostao u takmičenju.

Sve to joj deluje nemoguće.
Sve to joj deluje nemoguće.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović ističe da nije čula za to, ali da njoj sve to deluje nemoguće.

- Ne bih volela da dajem polovične izjave, nisam čitala o tome ništa. Nešto mi to ne deluje kao istina, najbolje znaju te dve strane, videće se sve na sudu. Ova država ima jasne zakonike. Moram da podvučem kao neko ko je bio u tom takmičenju, malo mi to sve deluje nemoguće.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.