POBEDNICA VELIKOG BRATA PRODAJE INTIMU NA SAJTU ZA ODRASLE! Espreso došao do SAZNANJA: Svi je ODLIČNO ZNATE
Mirela, Foto: Privatna arhiva

DA LI JE MOGUĆE?

POBEDNICA VELIKOG BRATA PRODAJE INTIMU NA SAJTU ZA ODRASLE! Espreso došao do SAZNANJA: Svi je ODLIČNO ZNATE

Mirela bez dlake na jeziku za naš portal.

Objavljeno:

Pobednica slovenačkog rijalitija "Veliki brat" i učesnica nekoliko sezona rijalitija "Parovi" Mirela Lapanović sigurna je možda da stekne čak i svetsku slavu od svog profila koji će uskoro otvoriti na kontroverznoj aplikaciji "Only fans" na kojoj sve više javnih ličnosti zarađuje od objavljivanja eksplicitnih snimaka i fotografija.

Mirela se u izjavi za Espreso osvrnula i na one koji osuđuju bivšu košarkašicu Milicu Dabović što danas zarađuje na istoj aplikaciji.

– Jako mi je licemerno što pljuju Milicu Dabović, jer tu zavist imaju samo ljudi koji su sami nesrećni i žive kako im okolina nameće. Ljubomoru treba zaslužiti, mene dušmani ne interesuju, ja sam žena koja voli sebe, a bitna su mi mišljenja samo meni bitnih ljudi, a polusvet me no interesa. Dok oni laju, ja uživam - rekla je Mirela za Espreso.

Veruje da će napraviti 'bum'
Veruje da će napraviti "bum"foto: Privatna arhiva

– Ne sumnjam da će moj profil na "Only fans" biti bum. Muškarci mi pišu odavno, a moja publika i podrška su muškarci. Nikada ružan komentar od muškaraca nisam dobila - ispričala nam je rijaliti zvezda.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.