PEVAČICA PROLAZI KROZ PRAVU AGONIJU ZBOG BOLOVA: Problemi su postali OZBILJNI, bori se da bi nastavila da PEVA
Adel,, Foto: Profimedia

AU, ČOVEČE

PEVAČICA PROLAZI KROZ PRAVU AGONIJU ZBOG BOLOVA: Problemi su postali OZBILJNI, bori se da bi nastavila da PEVA

Pevačica je u prilično lošem stanju, zbog čega se požalila i svojim fanovima

Objavljeno:

Adel, koja je rezidenciju u Las Vegasu pod nazivom „Weekends with Adele" započela proteklog novembra, trenutno prolazi kroz pakao zbog bolova u nogama i leđima koje oseća. Kako se nedavno požalila i svojoj publici, diskovi su joj u potpunosti „istrošeni" i izuzetno se teško kreće.

Svaki nastup joj je i ogromna borba, ali mikrofon iz ruku ne planira da spusti. Rešena je da svoj šou „izgura" do kraja.

- Da li ovde ima nekoga mojih godina, a da ima problema s kolenima? - pitala je tokom prošlog šoua ona, prenosi „Mirror", a pevačica je bila dodala: O išijasu što imam i da ne pričam. Istrošilo se sve, L5 mi je skroz je*eno „otišao"... - nabrajala je, ukazujući na probleme kroz koje prolazi zbog bolova u lumbalnom delu kičme.

Svaki nastup joj je i ogromna borba, ali mikrofon iz ruku ne planira da spusti
Svaki nastup joj je i ogromna borba, ali mikrofon iz ruku ne planira da spustifoto: Profimedia

Povrede istog najčešće izazivaju slabost u nogama, kao i utrnulost.

Podsetimo, kada je započela svoju rezidenciju kazala je kako bi volela da nastavi da drži šouove u Vegasu, umesto da puni arene.

Adel
foto: Profimedia

- Uživam stvarajući, ali ne toliko i nastupajući uživo. Zato nešto posebno ne volim ni turneje. Poslednji put sam išla da bih dokazala da mogu, ali ovo sada, ovaj manji prostor gde vidim publiku... Nikad srećnija nisam bila. Iskreno. Od velikih prostora se u stvari plašim. Nije normalno stajati pred 100.000 ljudi. Osećam se kao Deda Mraz ili Sunđer Bob. Super je i ta publika, ali ja ne vidim njihova lica - kazala je ona na jednom od svojih nastupa u sali u kojoj je bilo 4.000 ljudi.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.