RODILA MU JE DVA SINA, ALI SE VEŠTO KRIJE OD JAVNOSTI: Ko je tajanstvena žena Milutina Miloševića?
Milutin Milošević, Foto: Ana Paunković

da li znate

RODILA MU JE DVA SINA, ALI SE VEŠTO KRIJE OD JAVNOSTI: Ko je tajanstvena žena Milutina Miloševića?

Sa porodicom se nikada nije javno pojavio, ali je poznato da ima suprugu i dva sina, od osam i šest godina.

Objavljeno:

Glumac Milutin Milošević rođen je pre 41 godinu u Čačku i spada u one umetnike koji više rade, nego što pričaju. Intervjue daje retko, a o privatnom životu praktično i ne priča.- Nastojim da govorim za medije kada zaista imam nekog povoda za to, kada je reč o novom filmu, seriji ili pozorišnoj predstavi - jasan je.Sa porodicom se nikada nije javno pojavio, ali je poznato da ima suprugu i dva sina, od osam i šest godina.

- Voleo bih da ih pustim da sami pronađu svoj put. Roditelji su tu da prepoznaju identitet svog deteta i pomognu mu da razvije darove i veštine koje su mu date rođenjem. Da budu tu, u pozadini, i pridrže ga ako padne - jedna je od retkih izjava Milutina Miloševića na temu roditeljstva.

Od uloge u filmu „Beogradski fantom“ do aktuelne serije „Od jutra do sutra“ glumac je stekao brojne fanove, a ženski svet smatra ga jednim od naših najpoželjnijih glumaca.

Na pitanje laska li mu ta vrsta pažnje glumac je rekao.

- Mislim da je to pitanje ukusa. Laska svaka pohvala, da se ne lažemo. Kao glumac ja na neki način zavisim od publike i nesvesna želja da im se dopadnem, naravno ne samo fizički, prokleta je predstava o tome ko sam, sa kojom nije lako izaći na kraj, koja teško dopusta da zaboravim sliku o sebi, ali kada to postignem na sceni, kada se dovoljno fokusiram i opustim, tada je svima dobro - rekao je Milutin za Hello.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.