BOBA IZ ŽIKINE DINASTIJE DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Evo čime se sada bavi, za njegovu ŽENU ste sigurno čuli (FOTO)
Vladimir Petrović, Foto: prentscreen/youtube/dami1622

godine prolaze

BOBA IZ ŽIKINE DINASTIJE DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Evo čime se sada bavi, za njegovu ŽENU ste sigurno čuli (FOTO)

Dosta se promenio.

Objavljeno: 10:59h

Omiljeni serijal "Žikina dinastija" reprizira se u toku godine i po nekoliko puta, najčešće u toku praznika, a sa istim žarom publika voli da ga pogleda uprkos tome što je od prvog snimljenog kadra prošlo više od četiri decenije.

Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmeju masu, a ljubav Marije i Bobe da podseti da prava osećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane.

Glumac Vladimir Petrović imao je tu čast da u ovom, već sada, kultnom serijalu odigra Slobodana Pavlovića Bobu, ludo zaljubljenog u Mariju Todorović, čime je stekao veliku popularnost.

Film 'Lude godine', uloga Bobe Pavlovića
Film "Lude godine", uloga Bobe Pavlovićafoto: prentscreen/youtube/dami1622

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

Vladimir Petrović i Rijalda Kadrić u filmu 'Lude godine'
Vladimir Petrović i Rijalda Kadrić u filmu "Lude godine"foto: prentscreen/youtube/dami1622

Okrenuo se Vlada porodici, najpre supruzi Jasminki, piscu za decu, sa kojom je dobio dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu, a pre izvesnog vremena postao je i deda.

I dok su svi, uprkos činjenici da je reč o seriji, verovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je voleo i dan-danas voli Jasminku kraj koje je proveo najlepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

Glumac Vladimir Petrović
Glumac Vladimir Petrovićfoto: Printscreen/Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

U emisiji TV lica kao sav normalan svet ispričao je da su, budući da i on i supruga potiču i porodica razvedenih roditelja, sve dali da se to i njima ne dogodi. Puno su radili na svom odnosu, a tvrde da su izrodili inteligentnu decu koja su u periodima krize umela da im naznače da su im potebni skupa.

Izgled Vladimira Petrovića, kojeg je publika upoznala kao mršavog tinejdžera, možda najbolje svedoči tome koliko lepo danas živi.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.