BILA JE LJUTA RIVALKA SVOJOJ KOLEGINICI, A ONDA SE POVUKLA: Sada je ZVEZDA društvenih mreža i ovako IZGLEDA FOTO
Aleksandra Radosavljević, Foto: prentscreen/youtube/MONDO PORTAL

idol

BILA JE LJUTA RIVALKA SVOJOJ KOLEGINICI, A ONDA SE POVUKLA: Sada je ZVEZDA društvenih mreža i ovako IZGLEDA FOTO

Ovako pevačica izgleda nakon skoo dve decenije od takmičenja.

Objavljeno: 10:42h

Aleksandru Radosavljević je domaća publika upoznala 2004. godine, kada se pojavila u srpskoj verziji muzičkog takmičenja "Idol".

Bila je žestoka borba između Cvete Majtanović i nje, svađali su se "sever i jug", s obzirom na to da je Aleksandra rodom iz Leskovca, a Cveta iz Novog Sada, a onda se sve završilo. Cveta je pobedila, Aleksandra osvojila drugo mesto i nestala iz javnosti.

- Tada sam imala 15 godina. Sećanje na taj period budi lepe emocije. Ipak je "Idol" za mene bio ogromno iskustvo, tada sam osetila kako je to biti zvezda, biti popularan, da šetam ulicom i da ljudi žele da se slikaju sa mnom. Dosta sam i naučila kako funkcioniše muzička scena, koje su dobre i loše strane - izjavila je Aleksandra nedavno u jednoj emisiji.

Danas je ona popularna na društvenim mrežama, pogotovo na TikToku, a muzikom se bavi na drugačiji način od onoga kako su mnogi mislili da će njen put teći.

- Nakon Idola sam nastavila da se bavim muzikom, završila sam fakultet, uplovila sam u svet marketinga. Prepoznala sam tu način da svoju ljubav prema muzici drugačije izrazim, tako što sam počela da se bavim osmišljavanjem kompozicija za reklame, pevanjem džinglova, možete nam i čuti u nekima od njih - rekla je Aleksandra.

Pre skoro tri godine na jednom marketinškom događaju u Rovinju upoznala je Tomu i rodile su simpatije. Njih dvoje danas žive u Zagrebu, imaju dva kanala na TikToku i prilično su popularni.

Kada je u pitanju izgled, Aleksandra se nije mnogo promenila, iako je od "Idola" prošlo skoro dve decenije.

@museit.network Reklame i crtani u kojima ste mogli čuti Aleksandrin glas ? #museitnetwork #alekstomo ♬ original sound - museit.network

Štaviše, zanimljivo je da su jedan nalog na pomenutoj društvenoj mreži izgubili jer su iz TikToka mislili da njih dvoje imaju po 13 godina, te da tako krše pravila korišćenja!

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.