NACIJA OSTALA FRAPIRANA KADA JE VIDELA KAKO SE NAŠ GLUMAC POJAVIO U EMISIJI: Našminkan, pustio kosicu, svi GLEDALI
Foto: Printscreen/instagram/najemi

iznenadio

NACIJA OSTALA FRAPIRANA KADA JE VIDELA KAKO SE NAŠ GLUMAC POJAVIO U EMISIJI: Našminkan, pustio kosicu, svi GLEDALI

U seriji i filmu o poznatoj srpskoj špijunki Veri Pešić glumac deli kadrove sa glumicom Jovanom Stoiljković, koja i tumači glavnu ulogu, a pred pretposlednju epizodu govorio je o samoj seriji i svojoj kraijeri

Objavljeno:

Glumac Petar Zekavica, koga imamo prilike da gledamo u popularnoj seriji "Vera" pojavio se u potpuno neobičnom izdanju u emisiji "Šarenica".

Beograđanin sa zavidnom međunarodnom karijerom ostvario se u brojnim ulogama u popularnim filmovima i serijama u Rusiji, koju smatra za svoju drugu domovinu.

U Srbiji publika je imala prilike da ga gleda u u serijama „Državni službenik”, „Bunar”, „Pevačica”, "Vera" i u filmovima „Dara iz Jasenovca” i „Vera”, gde tumači opasnog oficira Karla Krausa.

- Moj Кarl Кraus je žestoki, hladnokrvni čuvar bezbednosti Trećeg rajha, sa jedne strane, i šarmantni zavodnik i obaveštajac, sa druge strane. Valjalo je naći tu tanku granicu i ne preterati, a opet ostati na nivou glumačkog zadatka u jednom, ipak, romansiranom narativu - rekao je Zekavica jednom prilikom za "Politiku".

Petar Zekavica
foto: Printscreen/instagram/najemi

U seriji i filmu o poznatoj srpskoj špijunki Veri Pešić glumac deli kadrove sa glumicom Jovanom Stoiljković, koja i tumači glavnu ulogu, a pred pretposlednju epizodu govorio je o samoj seriji i svojoj kraijeri.

- Nadam se da neću upasti u kalup negativca zbog ovog filma i drugih uloga - kaže Zekavica, a na pitanje da li ga na ulici oslovljavaju sa dr Kraus, priznaje da ga oslovljavaju tako.

Kao gost popularne emisije "Šarenica" Petar Zekavica pojavio se našminkanih očiju i u neobičnom stajlingu sa kajlom oko vrata, a kako je objasnio to i nije čudno, jer je pravo sa snimanja došao u studio.

Petar Zekavica
foto: Printscreen/instagram/najemi

- Jutros smo počeli snimanje muzičkog spota, za jednu finsku grupu. Jedan moj prijatelj me je zamolio da učestvujem u tome i to kao glumac, ali me prepoznaju čak i u ovom izdanju - kaže Petar na RTS.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.