OVDE ŽIVI KONSTRAKTA: Svi znamo da je UPRAVNICA U SVOJOJ ZGRADI, a niko nije imao pojma da sve IZGLEDA OVAKO
Foto: Stefan Stojanović

lepo

OVDE ŽIVI KONSTRAKTA: Svi znamo da je UPRAVNICA U SVOJOJ ZGRADI, a niko nije imao pojma da sve IZGLEDA OVAKO

Dom Ane Đurić je umetnici dosta važan jer je tokom dve godine pandemije celokupnu svakodnevicu posvetila njegovom održavanju, što je i priznala u pomenutoj emisiji

Objavljeno:

Predstavnica Srbije na prošlogodišnjem Evrovizijskom festivalu bila je Ana Đurić Konstrakta koja je osvojila čak 5. mesto na pomenutom takmičenju.

I dok se čekao rasplet prošle evrovizijske sezone, njena porodica verovatno je jedva čekala da se umetnica vrati kući a mnogi se pitaju gde taj dom tačno nalazi.

Dom Ane Đurić, kako je i na to odgovoreno, nalazi se u jednom novobeogradskom bloku a ekipa emisije "Paparazzo lov" nedavno je usnimila Konstraktinu zgradu pa eto jasnog odgovora za one koji je budu prepoznali.

Dom Ane Đurić je umetnici dosta važan jer je tokom dve godine pandemije celokupnu svakodnevicu posvetila njegovom održavanju, što je i priznala u pomenutoj emisiji. Dok nije bilo posla u svetu muzike, ona je bila domaćica i brinula je o domu i deci Leni i Nikoli, kao i o suprugu Milanu Đuriću.

Međutim, dom Ane Đurić centar je njenog života i po tome što je već godinama upravnica stambene zajednice u kojoj živi, o čemu je više puta govorila u javnosti.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.