ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UPLETENA U DRAMU! Tvrdili da hoće da MINIRA KOLEGINICU, a onda je isplivala ISTINA
Aleksandra Prijović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UPLETENA U DRAMU! Tvrdili da hoće da MINIRA KOLEGINICU, a onda je isplivala ISTINA

Mnogo se priča o tome da je Aleksandra Prijović htela da minira koleginicu Anu Nikolić, a sada je pevačica odlučila da stane na kraj svim tračevima

Objavljeno: 11:53h

Pevačica Aleksandra Prijović koja je otkrila kako ju je osvojio suprug Filip Živojinović, održaće koncert u Areni, a samo osam dana nakon nje isto će uraditi i njena koleginica Ana Nikolić.

Ono je dovelo do priča da pevačice nisu u dobrim odnosima, kao i da Prija hoće da minira Anu, što je ona sada demantovala.

Tim povodom oglasila se Aleksandra i otkrila da nije istina da minira Anu, kao i da je cini i poštuje.

Dovelo do priča da pevačice nisu u dobrim odnosima
Dovelo do priča da pevačice nisu u dobrim odnosimafoto: Damir Dervišagić

- Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći - poručila je Aleksandra i objasnila zašto je baš odabrala da prvi solistički koncert organizuje 29. septembra.

Aleksandra Prijović o Ani Nikolić
Aleksandra Prijović o Ani Nikolićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Prvo sam želela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomerila za sedam dan - rekla je pevačica, a zatim otkrila i da će koncert nositi naziv po njenom prvom hitu "Od istoka do zapada", jer je tako želeo njen suprug, Filip Živojinović.

- Odmah sam ga poslušala, jer je obično u pravu za sve što mi kaže vezano za moju karijeru. Kad god mi je rekao: 'Ova pesma će biti hit', tako je i bilo. Sumnjala sam u uspeh numere 'Totalna anestezija', kao i mnogi ljudi oko nas. A on je rekao da je pesma dobro proći i bio je u pravu. Zato ga uvek slušam kada biram pesme - ispričala je Prija.

Prijovićka otkrila da sve u vezi karijere sluša supruga Filipa
Prijovićka otkrila da sve u vezi karijere sluša supruga Filipafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona dodaje da je zbog koncerta i pesama koje snima za novi album, zapostavila supruga Filipa i sina Aleksandra.

- Trenutno ne mogu da se posvetim porodici, jer planiram da pesme i spotove završim do juna. Teško mi je da budem i domaćica i da se intenzivno bavim karijerom, ali daću sve od sebe da to izbalansiram.

Bonus video:

01:02

Zajednički eksperimenti u misiji satelita Smajl

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.