ESTRADA OVAKVO TELO MOŽE SAMO DA SANJA: Pevačica zapalila snimkom iz teretane, ZADNJA LOŽA u krupnom kadru
Ivana Nikolić, Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

seksi

ESTRADA OVAKVO TELO MOŽE SAMO DA SANJA: Pevačica zapalila snimkom iz teretane, ZADNJA LOŽA u krupnom kadru

Ivana Nikolić pokazala kako radi vežbe u teretani, a na njenu brutalnu liniju niko nije ostao imun

Objavljeno: 09:23h

Pevačica i nekadašnja članica grupe Hurricane, kadrovima iz teretane već neko vreme raspamećuje korisnike društvenih mreža.

U nekoliko navrata našla se na meti kritika da preteruje u sređivanju fotografija, a Ivana Nikolić je snimcima na kojima vežba dokazala da s razlogom važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. Ivana je nakon čučnjeva pokazala još jednu vežbu.

Ovoga puta radila je "iskorake", dok ju je trener sve vreme snimao.

Na njegovom TikToku osvanuo je i snimak u kojem je Ivana radila vežbu, pokazujući svoju "pozadinu".

Nema ko nije komentarisao njen izgled, te su reakcije na vrele Ivanine kadrove bili brojne. "Pa s razlogom je najbolja riba", "Prezgodna", "Ivana bombetina", "Kraljica", "Nema zgodnije od nje", samo su neke od njih.

1 / 4 Foto: Marko Vulević

Podsetimo, bivša članica grupe Hurricane, Ivana Nikolić bila je na meti osuda da preteruje u sređivanju fotografija, a sada je jedan snimak otkrio kako izgleda uživo.

Za pevačicu Ivanu Nikolić, koja je karijeru počela u triju Hurricane mnogi tvrde da je najatraktivnija, a nedavno se našla na meti prozivki na društvenim mrežama zbog jedne fotografije s MAC manifestacije, koju je objavila na Instagramu.

Korisnici društvenih mreža su tvrdila da je "iskrivila sve oko sebe", ali ipak većina je prokomentarisala da nema potrebe da koristi aplikacije za dorađivanje fotki budući da uživo izgleda i lepo i zgodno.

Ivana se tada oglasila i rekla da nije ništa radila s fotografijom, već samo objavila onu koju je dobila od fotografa, a ako neko i dalje sumnjao da Ivana ne izgleda dobro bez fotošopa imao je priliku da se uveri u više nego suprotno u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji, kada se u program uključila direkt iz teretane.

Pevačica je u uskim helnakama i malom topu koji je istakao njeno bujno poprsje radila čučnjeve, a zatim i prokomentarisala kritike koje je dobijala zbog fotošopa - "Znam zašto si došao u teretanu: Ovde nema fotošopa! Ja toliko volim što imam takve fanove. Drago mi je da su oni to primetili i rekli mi da sklonim te fotografije. Zato smo sada u teretani i nema nikakvog fotošopa".

Njen trener kaže da je vrlo redovna i da ne može da je izbaci iz teretane - "Jao Bože opet Ivana, kaže svaki put kad me vidi, a ja mu kažem šta da ti radim ostaću dva sata minimum", otkrila je Ivana koja je najavila da za nekih mesec dana izlazi njena solo pesma.

Ivana Nikolić vežba zadnju ložu
Ivana Nikolić vežba zadnju ložufoto: KURIR TV PRINTSCREEN

Sa bivšim koleginicama Uragankama sumnja da će snimati duete, jer su ih kaže dosta snimile, ali su kako kaže u dobrim odbnosima. Izjave svojih bivših koleginica nije htela da komentariše.

Na pitanje novinara da li je istina da joj muškarci ne prilaze, što je neverovatno s obzirom na to da izglada kao avion ona je odgovorila: potvrdno.

"To je istina. Samo mi trener prilazi da mi kaže šta pogrešno radim. Kad se neko pojavi to ću i reći. Za sad nema nikog", otkrila je Ivana koja je novom predstavniku na Evroviziji poručila je da se drži, jer je kako kaže, takmičenje veoma naporno i zahteva mnogo rada, a za većinu ovogodišnjih izvođača imala je reči hvale, posebno za novi sastav grupe Hurricane.

Ivana Nikolić sa koleginicama iz bivše grupe, Hurricane
Ivana Nikolić sa koleginicama iz bivše grupe, Hurricanefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.