MUŽ KATARINE ŽUTIĆ JE POZNATI MUZIČAR: Svi ga znate, GODINAMA ga je krila
Katarina Žutić, Foto: Zorana Jevtić

evo ga!

MUŽ KATARINE ŽUTIĆ JE POZNATI MUZIČAR: Svi ga znate, GODINAMA ga je krila

Muž Katarine Žutić takođe je umetnička duša

Objavljeno: 09:05h

Glumica koja je veoma aktivna na društvenim mrežama često svoje pratioce izveštava o dešavanjima sa odmora, a da je muž Katarine Žutić njeno najbolje društvo sada je jasno stavila do znanja.

Naime, Kaja je nedavno odlučila da sa odmora objavi zajedničku fotografiju sa izabranikom Nemanjom Aćimovićem koga nismo imali prilike da često vidimo u javnosti iako bračni par već više od deset godina uživa u ljubavi.

Njihova romansa započela je nakon glumičinog razvoda od grafičkog dizajnera Saše Lazarevića, a kako kraj braka nije bio lak, Kaja nije bila raspoložena za novu vezu.

Ko je muž Katarine Žutić?
Ko je muž Katarine Žutić?foto: Damir Dervišagić

Ipak, bubnjar beogradske rokenrol postave "Jarboli" bio je hrabar i uporan, a njegovo strpljenje urodilo je plodom.

- Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja - otkrila je svojevremeno Katarina za magazin "Glorija".

- Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene - rekla je glumica koja je sa jačom polovinom uspešno premostila sve prepreke te zaljubljeni par uz preslatkog ljubimca uživa u čarima leta.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/ kaja_zutic

Podsetimo, glumica Katarina Žutić često govori o svojoj porodici, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlanom Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac.

Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput "Balkan Ekspresa 2", "Petrijinog venaca" i "Kamiondžija".

Ovaj brak se završio, a glumac se oženio glumicom Ognjankom Ognjanović, koja je već imala ćerku, glumicu Anastasiju Anju Mandić. U trenutku kada su se njih dvoje venčali Katarina je imala 12 godina, dok je Anja imala 11 godina.

Ipak, i ljubavni život Svetlane Bojković nije bio ništa manje uzbudljiv.

Poznato je da legendarna glumica ima dva braka iza sebe - prvi sa Milošem Žutićem sa kojim je dobila ćerku Katarinu Žutić, a drugi sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem.

Muževi Svetlane Bojković
Muževi Svetlane Bojkovićfoto: Petar Đorđević

Ipak, ono što je malo ko znao, jeste da se Ceca Bojković zaljubila u svog drugog supruga dok je još bila formalno u braku sa prvim.

"Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog," otkrila je glumica svojevremeno za domaće medije.

Tada su mnogi bili iznenađeni, jer Svetlana ne važi za nekog ko je sklon skandalima, te je ona dodatno objasnila kako je došlo do tog ljubavnog trougla.

"Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak i došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem LJubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest," priznala je Svetlana Ceca Bojković, prenosi Stil.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Story/Gloria/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.