DALILA SE DANAS RAZVELA, A OVO JE NJENA BURNA PROŠLOST: Isplivali detalji koje MNOGI NISU ZNALI
Foto: Damir Dervišagić

da li JE REALNO?

DALILA SE DANAS RAZVELA, A OVO JE NJENA BURNA PROŠLOST: Isplivali detalji koje MNOGI NISU ZNALI

Dalilu je javnost prvi put na širem polju upoznala tokom učešća u rijalitiju "Parovi"

Objavljeno:

Drama oko ljubavnog trougla Dalile, Dejana Dragojevića i Filipa Cara nije dala mira nikome prošle godine, a bračni par je danas zvanično potpisao papire za razvod.

Čitavih deset meseci, privatni život Dalile i Dejana glavna je tema raznih spekulacija, koliko medija, toliko i javnosti i gledalaca, tako da se svaka informacija o istom danima prepričava i komentariše, iako su i oni sami međusobno iznosili prljav veš i razne šokantne tajne.

Inače, Dalilu je javnost prvi put na širem polju upoznala tokom učešća u rijalitiju "Parovi", u kome je i pobedila 2017. godine, ali na tom mestu takođe i upoznala Dejana, kada su započeli i svoju ljubavnu romansu.

Dalila u periodu ljubavi sa Dekijem
Dalila u periodu ljubavi sa Dekijemfoto: Damir Dervišagić

Dalila je rođena u Beču, u Austriji, 3 septembra 1993. godine (29 godina) , ali je odrasla u Bosni i Hercegovini, tj. Tuzli. Radila je u mini - marketima u Bosni, koji je tada bio u vlasništvu njegovog oca, a dobila je i nadimak "Bosanska Paris Hilton".

Na kraju je Dalila Dragojević javno u rijalitiju prevarila svog supruga sa Filipom Carem, što je rezultiralo razvodom braka, nakon čega je on ubrzo stupio u vezu sa rijaliti cimerkom Aleksandrom Nikolić, a po izasku iz rijalitija bivši supružnici nastavili su život kao neprijatelji.

Dalilu je javnost prvi put na širem polju upoznala tokom učešća u rijalitiju 'Parovi'
Dalilu je javnost prvi put na širem polju upoznala tokom učešća u rijalitiju "Parovi"foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, danas se Dejan Dragojević konačno razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije.

Inače, Dejan je na ročište došao u duksu s natpisom: "Karma je kučka".

- Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je doneo odluku.

Ona je bila drugo mesto, a on prvo
Ona je bila drugo mesto, a on prvofoto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Dejan Dragojević je ranije prokomentarisao da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom devojkom Jovanom.

- Ne znam da li će se Dalila pojaviti. Daj Bože da sve bude kako treba. Ne mogu se lepo osećati ipak je ovo sud. Sudija je rekla ako se naša imena nalaze na oglasnoj tabli onda je to to - započeo je Dragojević, a na pitanje zašto se pojavio u trenerci na sudu, odgovorio je šaljivo:

Dejan Dragojević je ranije prokomentarisao da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom devojkom Jovanom.
Dejan Dragojević je ranije prokomentarisao da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom devojkom Jovanom.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Šta ima da se sređujem, rekao sam da ću danas odmah da idem da se ženim. Ako izađem odavde srećan, danas je Dan zaljubljenih i idem sa devojkom u grad i verim je večeras - rekao je Dejan kroz osmeh, a videćemo koliko je ozbiljan u svojoj nameri.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Svet/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.