RASPEVANI PONEDELJAK U "MAJKAMA I SNAJKAMA": Takmičari najpopularnijeg kulinarskog takmičenja priredili ludu zabavu
Voditeljski par, Foto: promo

HIT

RASPEVANI PONEDELJAK U "MAJKAMA I SNAJKAMA": Takmičari najpopularnijeg kulinarskog takmičenja priredili ludu zabavu

Drugu nedelju najpopularnijeg kulinarskog takmičenja otvaramo u velikom stilu! U kuhinji "Majki i snajki" atmosfera je uvek vesela, ali ovog ponedeljka posebno.

Objavljeno:

Uz nostalgične zvukove Bijelog dugmeta u izvođenju Seke i Raše i mirisa koji dopiru iz kuhinje, zasigurno niko neće ostati ravnodušan. Sjajnoj atmosferi dodatno će doprineti i porodica Đorđević iz Beograda, koju čine majka Milijana, snajka Tanja i sin Dejan.

Majka Milijana je penzionerka, voli da šeta, putuje, sluša muziku i veoma je druželjubiva. Obožava da kuva i eksperimentiše s jelima, a omiljena jela su joj čorba i kuvano meso. Snajka Tanja je po zanimanju kozmetičarka, a slobodno vreme provodi šetajući kućne ljubimce. Priznaje da nije vešta u kuhinji, ali da najviše voli da jede sarmu. Dejan se bavi stripovima i fotografijom. Veliki je poznavalac filmova i serija, a aktivno se bavi i sportom. Kuvanje mu ide od ruke, ali mu vreme ne dozvoljava da se dovoljno posveti kuhinji.

majke i snajke
foto: promo

Po svemu sudeći, očekuje vas još jedna sjajna nedelja u najpopularnijem kulinarskom šou-programu! Kako se porodica Đorđević snašla u današnjim zadacima i da li je očarala stručni žiri kulinarskim umećem, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.