SVI GA ZNATE VRLO DOBRO! Ovo je PRVI MUŽ Suzane Mančić, IZNENADIĆETE SE kad vidite da je to BAŠ ON
Suzana Mančić, Foto: Vladimir Sporčić

NISMO SE NADALI

SVI GA ZNATE VRLO DOBRO! Ovo je PRVI MUŽ Suzane Mančić, IZNENADIĆETE SE kad vidite da je to BAŠ ON

Nakon iznenadnog razvoda, Suzana se vratila sa ćerkama u rodni grad i posle dugog perioda ćutanja otkrila sa kakvim se problemima susrela tokom braka te i kakve je posledice imala

Objavljeno: 19:57h

Voditeljka Suzana Mančić nerado se seća svog prvog braka sa biznismenom Nebojšom Kunićem, sa kojim je dobila dve ćerke, Nataliju i Teodoru.

Prvi muž Suzane Mančić bio je član nekada vrlo popularnog benda “Sedmorica mladih” , a nakon dugog prijateljstva između njega i voditeljke rodila se ljubav. Iako je nekadašnja “loto devojka” bila mnogima neostvarena želja i mnogi su je prosili, ona je Nebojši rekla “da” 1989. godine. Par se razveo nakon osam godina braka, ali su dobili najveću životnu radost – dve ćerke.

Suzana, koja je tada bila na vrhuncu karijere, svoj život je preokrenula da bi se posvetila porodici, a kako je Nebojša počeo da se bavi privatnim biznisom, pratila ga je po celom svetu. Ipak, sa izvesnom dozom ironije i šale, vodteljka se seća kako je izgledala njena veridba.

Suzana i Nebojša dok su bili u braku
Suzana i Nebojša dok su bili u brakufoto: Printscreen/instagram/suzanamancic

– Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena – rekla je ona svojevremeno, prenosi magazin Story.

Nakon iznenadnog razvoda, Suzana se vratila sa ćerkama u rodni grad i posle dugog perioda ćutanja otkrila sa kakvim se problemima susrela tokom braka te i kakve je posledice imala. Navodno, Nebojša ju je omalovažavao govoreći joj da nije više lepa i mlada, iako je tek bila na pragu četrdesetih godina, te je voditeljka patila od depresije.

Nakon patnje, usledila je velika radost u Suzaninom srcu, s obzirom na to da je u njen život ušla nova ljubav, Grk Simeon Ocomokos, sa kojim je posle 18 godina zabavljanja stala pred oltar 2018. godine.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.