OVO JE JEDINA DEVOJKA KOJA NIJE HTELA DA SPAVA SA MILOŠEM BIKOVIĆEM: Imala je dobar razlog za to, OTKRIVENO I KOJI
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

DA LI STE ZNALI?

OVO JE JEDINA DEVOJKA KOJA NIJE HTELA DA SPAVA SA MILOŠEM BIKOVIĆEM: Imala je dobar razlog za to, OTKRIVENO I KOJI

Brankica Sebastijanović nije krila da želi brak sa popularnim glumcem

Objavljeno:

Glumac Miloš Biković važi za jednog od većih zavodnika među srpskim glumcima zbog čega njegov ljubavni život uvek intrigira medije, a veza koja je najviše pažnje privukla i o kojoj se i danas priča bila je sa glumicom Brankicom Sebastijanović.

Prva devojka koju je Biković predstavio javnosti bila je njegova koleginica Brankica. Miloš i Brankica su, u vreme dok su i u privatnom životu bili u vezi, glumili bračni par u seriji „Samac u braku“.

Bili su skladan par, njihova ljubav trajala je četiri godine, a dospeli su u centar dešavanja zbog odluke da se „čuvaju za brak“. Brankica je tada izjavila da neće imati seksualni odnos pre braka.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica.

Rakid su uspeli da sakriju od medija puna dva meseca, a Brankica se nakon toga povukla iz javnosti, retko daje intervjue, a o svojim emotivnim partnerima nikada više nije govorila za medije.

S druge strane, Biković svoje partnerke ne krije, a pored devojaka sa domaće javne scene, bio je i sa koleginicama iz Rusije.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.