NEKADA VODILA VREMENSKU PROGNOZU, A DANAS JE VELIKA ZVEZDA: Za 3 života nećete pogoditi o kome je reč FOTO
Sanja Kužet, Foto: Youtube printscreen/ Branislav Mirkovic

pink

NEKADA VODILA VREMENSKU PROGNOZU, A DANAS JE VELIKA ZVEZDA: Za 3 života nećete pogoditi o kome je reč FOTO

Izgled Sanje Kužet oduvek je privlačio pažnju

Objavljeno: 16:15h

Sanja Kužet jedno je od najprepoznatljivijih TV lica, može se reći zaštitni znak najgledanije muzičke emisije "Zvezde Granda", a iako je na malim ekranima prisutna već dve decenije, malo ko zna kako je počela njena karijera.

Tokom dugogodišnjeg staža oprobala se u različitim televizijskim formatima, među kojima i kao voditeljka igre na sreću Bingo, međutim njeni počeci vezuju se za vremensku prognozu na TV Pinku, piše "Nova.rs".

Jedna od naših najlepših i najatraktivnijih voditeljki, i tada je plenila neverovatnom lepotom, a da li se i koliko izgled Sanje Kužet promenio tokom godina svedoče fotografije koje su izazvale veliku pažnju.

Sanja Kužet kao voditeljka vremenske prognoze na RTV Pink
Sanja Kužet kao voditeljka vremenske prognoze na RTV Pinkfoto: Youtube printscreen/ Branislav Mirkovic

Karijera Sanje Kužet danas je na vrhuncu, a pre sedamnaest godina, tačnije 2006. godine, ona je u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama, a izgled Sanje Kužet i tada je često bio na meti komentara, naravno u superlativu.

Sanja Kužet na promociji svojih detox sokova
Sanja Kužet na promociji svojih detox sokovafoto: Emilija Jovanović

Primetno je da se Sanja gotovo nimalo nije promenila, ostala je verna svojoj dugoj smeđoj kosi po kojoj je prepoznatljiva, a tu su još uvek i vitka linija i mladalački izgled, kao neodoljivi šarm kojim je pridobila publiku i osvojila srca širokog auditorijuma.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.