PESMA, SJAJNA ZABAVA I ODLIČNI RECEPTI U "MAJKAMA I SNAJKAMA": Gledajte danas u 18 časova na Kurir televiziji
Foto: promo

HIT

PESMA, SJAJNA ZABAVA I ODLIČNI RECEPTI U "MAJKAMA I SNAJKAMA": Gledajte danas u 18 časova na Kurir televiziji

Prvu kulinarsku nedelju četvrte sezone omiljenog kulinarskog šou-programa privode kraju Rosići iz Beograda.

Objavljeno:

Porodicu Rosić čine tri velika gurmana: majka Nevenka, snajka Silvija i sin Nenad. Iako je penzionerka, Nevenka je veoma aktivna. Često odlazi na penzionerske igre, vrlo je društvena i uživa u penzionerskim danima.

Voli da šeta, ali i da se opusti uz televizor i gledanje emisija, naročito onih koje se tiču kulinarstva. Ističe da nema najdraže jelo, bitno joj je da je sastavni deo specijaliteta meso, ali ako bi neko posebno morala da izdvoji, to bi bile sarme. Snajka Silvija je rodom iz Šapca, ali godinama unazad živi i radi u Beogradu. Po zanimanju je komercijalista, voli da peva i planinari, te često vreme provodi na planinama i uživa na čistom vazduhu. Obožava da jede paste i jagnjetinu ispod sača. Za razliku od Nevenke i Silvije, Nenad ne voli mnogo da se meša u kuhinjske poslove, ali rado degustira jela koja njih dve naprave. Kao i Nevenki, omiljena su mu jela s mesom i pica.

Majke i snajke
foto: promo

Šta su to pripremale majka Nevenka i snajka Silvija danas i kako su se snašle u Sekinoj i Rašinoj kuhinji, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.