NOVA SEZONA “PUSTI BRIGU” PUNA SAVETA NAJVEĆIH ZVEZDA! Smešno, ali istinito: Otkrivamo šta sve majke sigurno jedu!
Pusti brigu, Foto: promo

veselo

NOVA SEZONA “PUSTI BRIGU” PUNA SAVETA NAJVEĆIH ZVEZDA! Smešno, ali istinito: Otkrivamo šta sve majke sigurno jedu!

Nedelja u 13 časova

Objavljeno:

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji nasmejaće vas do suza podsećanjem na istinite, već tradicionalne odnose u porodici, počev od uloge majke u kojoj će se svaka žena prepoznati.

Razgovoru sa voditeljkom i glumicom Suzanom Petričević, Mirjani Bobić Mojsilović pridružila se i glumica Ljiljana Blagojević na temu udvaranja, zaljubljivanja, karijere žene u Srbiji, sve dok ove dame nisu ušle u kuhinju Dejana Šutanovca da mu objasne kako se kuva!

Ne propustite najzabavniji porodični šou "Pusti brigu" ove nedelje jer u anegdotama, pričama o životu, igri i pesmi učestvuju i glumac Branislav Tomašević koji, pored talenta za glumu, ima poseban dar za pevanje te je ovog puta otpevao i omiljenu pesmu pokojnog Predraga Živkovića Tozovca. Glumica Bojana Stefanović pokazala je par kratkih praktičnih kulinarskih trikova jer u sobodno vreme najčešće kuva iz ljubavi, a operska diva Jadranka Jovanović podsetila se kolege Nebojše Glogovca s kojim je delila kadar u seriji "Moj rođak sa sela".

Za dobru atmosferu i muziku pobrinuće se bend Brane Stijovića, a za savladavanje životnih nedoumica savet su i ove nedelje pripremili komičari Kruševac geto i pesnikinja Jasmina Stijović.

Ne propustite "Pusti brigu" u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.