VERILA SE TAMARA MILUTNOVIĆ: Dovela dečku POLUGOLE BRAZILKE, a onda je on KLEKNUO i IZVADIO PRSTEN,
Tamara Milutinović, Foto: Printscreen Instagram/tamaramilutinovic

čestitamo

VERILA SE TAMARA MILUTNOVIĆ: Dovela dečku POLUGOLE BRAZILKE, a onda je on KLEKNUO i IZVADIO PRSTEN,

Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Objavljeno:

Pevačica Tamara Milutinović napravila je rođendansku proslavu kao iznenađenje svom dečku fudbaleru Darku Jevtiću, ali najveće iznenađenje je tek usledelo.

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Sve ove momente zabeležila je pevačica Katarina Grujić koja je sa svojim suprugom Markom Gobljićem prisustvovala proslavi, a bila je i njena kuma Adreana Čekić.

Objava Andreane Čekić
Objava Andreane Čekićfoto: Printskrin / Instagram / Andreanacekic

- Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe, čestitam! - napisala je Katarina Grujić koja se i sama u jednom momentu latila mikrofona.

Podsetimo, jednom prilikom je Tamara otkrila kako su se upoznali ona i Darko.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je pevačica.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.