MILICA MILŠA POKAZALA KO ĆE JOJ BITI NOVI SERIJSKI MUŽ: Žarko se odmah oglasio
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sada je sve jASNO

MILICA MILŠA POKAZALA KO ĆE JOJ BITI NOVI SERIJSKI MUŽ: Žarko se odmah oglasio

Biće mnogo uzbuđenja i radosti u radu na ovoj seriji. Očekujem veliku gledanost i uspeh serije. Bez sumnje, ovo je najveći projekat koji sam do sada radio- poručuje Žarko Jokanović, otkrivši da će Milica Milša i u novoj seriji igrati glavnu ulogu

Objavljeno:

Počelo je snimanje nove domaće telenovele "Zakopane tajne". Scenarista hit serije "Igra sudbine" Žarko Jokanović potpisuje i novi projekat za Pink.

-Raduje me to što ću gledaocima ponuditi jednu porodičnu seriju koja će nastati u zaista perfektnim produkcijskim uslovima. Često me pitaju šta je ova serija po žanru, a ja volim da kažem da je to jedna životna priča koja u sebi nosi sve ono što nosi i život. To je i ljubavna drama, melodrama, smeh, suze, intrige. Biće mnogo uzbuđenja i radosti u radu na ovoj seriji. Očekujem veliku gledanost i uspeh serije. Bez sumnje, ovo je najveći projekat koji sam do sada radio- poručuje Žarko Jokanović, otkrivši da će Milica Milša i u novoj seriji igrati glavnu ulogu.

Milica Milša
foto: Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic

Milica je na svom Instagramu predstavila novog muža. Ivan Ožegović ide u istoriju. Supruga će joj u novoj seriji igrati Danilo Čelebić. On ima 48 godina i završio je Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Bora Stjepanovića. Imao je male uloge u serijama "Južni vetar" i "Biser Bojane", a sada ćemo ga vidi prvi put u Srbiji kao glavnog glumca.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.