PORODICA STOJANOVIĆ DANAS KUVA ZA VAS! Četvrta sezona "Majki i snajki" sve napetija, takmičari spremni za NAGRADE
Foto: PROMO

svaka čast!

PORODICA STOJANOVIĆ DANAS KUVA ZA VAS! Četvrta sezona "Majki i snajki" sve napetija, takmičari spremni za NAGRADE

U najpoznatijoj kuhinji u Srbiji svoje kulinarske veštine danas će testirati porodica Stojanović iz Beograda koju čine majka Jadranka, snajka Milena i sin Stefan.

Objavljeno: 14:26h

Jadranka radi kao anketar i regruter za potrebe različitih istraživanja, voli da crta i slika, a kada joj vreme dozvoli, bavi se i pevanjem. Obožava da kuva, a najviše voli da priprema svinjsko meso s krompirom ispečeno u rerni.

Snajka Milena radi u butiku, a bavi se i sportom, naročito odbojkom i košarkom. Ističe da nije vešta u kuhinji, ali da ima želju da nauči što više i bude spretnija u pripremi jela. Stefan je zaposlen u firmi koja se bavi skladištenjem robe, a slobodno vreme najčešće provodi s prijateljima. Voli da kuva i odlično se snalazi u kuhinji, za razliku od Milene.

1 / 3 Foto: PROMO

Porodica Stojanović je u današnjoj epizodi napravila sjajnu atmosferu, bilo je pesme, igre i duhovitih doskočica, te nema sumnje da nova, četvrta sezona kulinarskog takmičenja obećava još bolju zabavu i odlične recepte. Gledajte „Majke i snajke“ radnim danima u 18 časova i subotom u 17.10!

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.