KO JE DEVOJKA KOJA JE ODBILA ĐOKOVIĆA? Neverovatna lepotica čeka dete sa DRUGIM, a ovo je njena PROŠLOST
Đorđe, Novak i Tijana, Foto: Zoran Jevtić, instagram/tijanaaar

svi se pitaju

KO JE DEVOJKA KOJA JE ODBILA ĐOKOVIĆA? Neverovatna lepotica čeka dete sa DRUGIM, a ovo je njena PROŠLOST

Ona je radosne vesti objavila i na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Tijana Ralić, nekadašnja devojka Đorđa Đokovića, sreću je pronašla sa mladim fudbalerom Aleksom Damjancem, sa kojim čeka prinovu.

Brat najboljeg srpskog tenisera se letos oženio Saškom Veselinov, a mladi bračni par je nedavno objavio će uskoro njihova porodica biti brojnija za jednog člana.Njegova bivša devojka Tijana Ralić je nakon veze sa njim otpočela ljubav sa fudbalerom Radničkog 1923, sa kojim sada čeka dečaka.

Ona je radosne vesti objavila i na društvenim mrežama.

O raskidu ovog para se pričalo nakon što je Ralićeva na instagramu odgovorila na pitanje da li je istina da je ostavila najmlađeg Đokovića jer je hteo da se oženi njome. Ona je tada potvrdila informaciju da je Đorđe želeo da se venčaju, ali da nije to bio razlog raskida, već su se rastali ga je "prerasla".

Podsetimo, Tijana je jednom prilikom na svom Instagramu otkrila da je Đoković želeo da se oženi njome, ali da je umesto toga usledio raskid.

Tijana Ralić je sada trudna
Tijana Ralić je sada trudnafoto: Instagram printscreen/tijanaaar

- Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula? - glasilo je pitanje na Instagramu za Tijanu.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana kao odgovor na postavljeno pitanje, a onda je istakla koliko je teško prekinuti vezu nakon šest godina:

Ovako su izgledali nekada
Ovako su izgledali nekadafoto: Dado Đilas

- Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - napisala je Tijana tada na Instagramu.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.