NAŠ GLUMAC POSTAJE OTAC: Njegova IZABRANICA imala 15 godina kada se ZALJUBILA, napustila DOMOVINU i došla u SRBIJU
Uroš Jovčić, Foto: prentscreen/youtube/PRVA

nova životna uloga

NAŠ GLUMAC POSTAJE OTAC: Njegova IZABRANICA imala 15 godina kada se ZALJUBILA, napustila DOMOVINU i došla u SRBIJU

Glumac dobija najbitniju ulogu u životu.

Objavljeno:

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga, Špankinja Dženi Martin, očekuju dete.

Ona je na svom Instagram profilu objavila radosne vesti

- Pa šta reći... Iznenađenje!! Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život… Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu! Vole te tata i mama - napisala je Dženi Martin.

Podsetimo, Uroš je tokom snimanja filma "Montevio" upoznao svoju sadašnju suprugu, koja je tada imala samo 15 godina, a on 21.

Ljubav im je u početku bila platonska, da bi potom otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

- Iako sve razumem dok ga slušam, ne usuđujem se da govorim srpski, posebno ne javno. Strah me je da ne pogrešim i stalno pričam u nominativu, jer još nisam savladala padeže, koji su, kao i cela srpska gramatika, baš teški. Sa Urošem, naravno, razgovaram i na srpskom - rekla je u jednom intervjuu za "Gloriju".

- Iako sam godinama živela u Madridu, ne pamtim da sam videla življi grad od Beograda. On je zaista nešto posebno, što potvrđuju i moji prijatelji iz Španije koji su nam dolazili u goste. Kad stigneš u Beograd, on te nekako odmah zgrabi, teško mu je odoleti. Hrana je neverovatno ukusna, ali ipak do sada nisam probala da napravim neki od vaših specijaliteta - iskrena je bila Uroševa izabranica.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.